1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc w odpaleniu AC Brotherhood na ixtreme 1,6/samsung

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fazi75, Kwiecień 22, 2011.

  1. fazi75

    fazi75 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Przegladam to forum od tygodnia i jest taki natłok informacji, że najpierw wydaje mi się, że już coś wiem, potem czytam innego posta i już nic nie wiem.
    Otóż mam następujący problem. Posiadałem xboxa 360, którego mi zbanowali, wydałem go rodzince wraz z wszystkimi kopiami gier które posiadałem. Tearaz zaszla potrzeba zagrania w assasins creed botherhood a ja juz wyleciałem z obiegu i do bardzo dawna nie sledze info na temat flashowania napedów i nagrywania nowych gier. Zazsałem grę i teraz nie wiem co dalej. Czy odpale tą grę na moim sprzęcie? Konsola ma bana i dashboard jest jakis stary bo nie był uaktualniany, napęd samsung, ixtreme 1,61. Czy bez flasha napedu na LT da sie jakos uruchomic AC? Może metoda 3 dashy, ale czy wtedy musze jakos przerabiać obraz do nagranai, dodawac activate iso? Mam mętlik w głowie pomóżcie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    wgraj lt i po poblemie......potem wkladasz assasina i poprosi o aktualke i robisz to i grasz.....z obrazem gry przy lt dla samsunga nic nie robisz.....
     
  4. fazi75

    fazi75 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A metoda 3 dashy sie nie da? Nie posiadam komputera stacjonarnego więc LT na chwilę obecną odpada
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Metoda 3xdash juz nie dziala.
    Oddaj komus i po problemie.
    I tak grasz na piratach wiec 50zl cie nie zbawi.
     
  6. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Masz w końcu wgrany 1.6, czy 1.61?

    Jak 1.6: będziesz musiał użyć activate.iso lub obniżyć Wave przed nagraniem, pamiętaj, że w takim wypadku będziesz musiał zainstalować aktualizacje z USB.
    Jak 1.61: wypal na DVD, zainstaluj aktualizacje i powinno działać.

    Metoda 3 dashy nie jest ci potrzebna, bo Samsungi i tak nie obsługują AP25.
     
  7. fazi75

    fazi75 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jak 1.6, to używam activate.iso i wtedy nie musze obniżać Wave przed nagraniem, jeśli bez activate.iso, to muszę przed nagraniem obniżyć-dobrze rozumiem?
    A jak mam 1.61, to wypalam grę, bez przerabiania obrazu, instaluje aktualizacje z gry i powinno pójść.
    Sami widzicie skąd są moje wątpliwosci, wystarczy przeczytać ten wątek, jeden pisze, że trzeba nowy LT wgrywac a ktoś inny, że da się na samsungu praktycznie bez problemu
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    na samsunga jak wgrasz lt to ściągnietą grę wypalasz i grasz.....bo samsung nie obsługuje ap 2.5......
     
  9. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @fazi75:
    Dokładnie tak jak napisałeś. Warto by wgrać LT, bo nowszy itd., ale jak masz już zbanowaną konsolę to nic gorszego się nie stanie.
     
  10. fazi75

    fazi75 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki wielkie za wskazówki, jutro podejdę do tematu.
    ps. czy mozna jakos bez podłącznia do komputera sprawdzic jaka mam wersje przeróbki, 1.6 czy 1.61?
     
Wczytywanie...

Poleć forum