1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc w rozpozaniu napędu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mateuszek77, Styczeń 24, 2010.

  1. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Witam!
    Kupiłem ostatnio x'a elite JASPER z datą 26.08.2009.. i chciałbym się dowiedzieć bez rozkręcania jaki tam jest napęd? ktoś z was może posiada taką konsolkę?
    Info potrzebne do przeróbki:) Pozdrawiam!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lozamet12

    lozamet12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie trzeba rozkręcać konsoli!, otwórz tackę i sprawdz jaki masz napęd,
    [​IMG]
    Prawdopodobnie masz Liteona albo Benq aby to sprawdzić musisz ściągnąć przedni panel!
    Jak ściągniesz przedni panel będziesz miał kabelki, a zresztą pełno jest takich tematów!
    Użyj opcji SZUKAJ!
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To, że ma Liteona to on wie ;)

    Ja mu mówię, że ma V2 a ten dalej swoje
     
  5. lozamet12

    lozamet12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Heh, Pabloo88 tak w ogóle to ja sam nie wiem jaki mam napęd, konsolka X360 Elite 120 GB
    w zestawie z Forza 3 + Gratis Lego Batman i Pure, kupiona na gwiazdke,
    Wydaje mi się z LiteON ale V2 czy V3 chyba V2 bo z Forza 3
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    na bank autor tematu ma v2. Jak konsola miedzy czerwcem a 15 wrzesnia 2009 to v2.
     
  7. cinek_zlo

    cinek_zlo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Dzień dobry otóż mam problem bo jak piszecie żybym zdją przedni panel konsolki i tam jest taki otwór pod kartą pamięci i tam powinny być kabelki ale ich tam nie ma jest pósta dziurka to jest normalne??
     
  8. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Oki dzięki dzięki .. LiteON v2 czyli spokojnie przerabialny;)

    `na bank autor tematu ma v2. Jak konsola miedzy czerwcem a 15 wrzesnia 2009 to v2. ` a jeszcze mam pytanie.. V2 to jaki nr 83850c ? I da się go przerobić bez lutowania?
     
Wczytywanie...

Poleć forum