1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc w rozpoznaniu napędu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez VESPERUS, Grudzień 8, 2009.

  1. VESPERUS

    VESPERUS Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wolsztyn
    Kupuję tę konsole

    http://img46.imageshack.us/img46/5403/xbox360.png

    I mam pytanie. Wiecie jaki napęd ma ta konsola ???

    Chodzi mi głównie o LITE-ON V2, bo w nim trzeba lutować a po lutowaniu sądzę że mi w serwisie nie przyjmą na gwarancję.

    ...Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI ZA ODPOWIEDZ...

    Bardzo proszę abyście mi pomogli.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ważniejsza jest data produkcji konsoli a nie pudełko...

    Jeżeli data jest przed 24.08.2009 to jest starszy Liteon

    Co do lutowania: to i tak jak masz przerobiony napęd to mogą sprawdzać w serwisie M$ i Ci nie naprawić...
     
  4. VESPERUS

    VESPERUS Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wolsztyn
    no tak ale można przecież przywrócić firmware czy źle to rozumiem
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Do Liteona pojawiło się info, że tak ale znów trzeba się na jakiś czas z tego wycofać bo to ucichło...
     
  6. Robert de Clair

    Robert de Clair Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    DATA, DATA flash co z tego, że przywrócony zostanie oryginalny firmware, jak data jego wgrania bedzie roznila sie od tej która była w oryginale.
     
  7. VESPERUS

    VESPERUS Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wolsztyn
    Czyli mam rozumieć, że jak przerobię konsolę to stracę gwarancję ???
     
  8. HOSSE6668

    HOSSE6668 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdynia
    Moze komuś to sie przyda
    [​IMG]
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    tak
     
  10. VESPERUS

    VESPERUS Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wolsztyn
    Czyli co mam zrobić jeśli konsola mi się zepsuje.

    Załóżmy, że przywróce firmware i co teraz dać do gwarancji ?? czy do naprawy ??

    1. Co będzie jak odkryją że jest przerobiona
    2.Czy w naprawie naprawią mi to wszystko co dała by gwarancja ???

    Co się w tym Xboxie psuje tylko się przegrzewa i ten RRod i te E coś tam ??
    czy gorzej ??

    Kto z was ma przeróbkę ???

    nie boicie się że się zepsuje ???

    Bo na tak drogie gry to mnie nie stać

    Edytuj posty a nie piszesz post pod postem // Pablooo88
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Są serwisy odpowiednie do naprawy

    Zawsze możesz oddać do M$ bez przywracania FW - czasami nie sprawdzają napędu

    Przerabiasz = ryzykujesz

    Temat wywalam bo po pierwsze nie ma nic wspólnego z tematem a po drugie są już takie...
     
Wczytywanie...

Poleć forum