1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc w XlinkKai :)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez majcin, Listopad 9, 2010.

  1. majcin

    majcin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mógłby ktoś mi dokładnie wytłumaczyć, co mam zrobić jeżeli chcę pograć na Xlink'u i mam liveboxa?
    Proszę pisać tu, na PW lub gg 7055695
    Z góry baaaardzo dziękuję!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. konrad767

    konrad767 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. majcin

    majcin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Za wysoki ping. Musi byc ponizej 30ms, chyba ze masz jtag, ale i tak z tego co wiem raczej sa male szanse na XLINK na neo.
     
  6. szkodnikPL

    szkodnikPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Podepnę się częściowo pod temat, jest jakiś sposób bez konfigurowania programów sprawdzenie pingu jaki będę miał? Szkoda mi czasu, żeby się potem przekonać, że będzie beznadziejnie. W sumie na serwerach w CS'a mam pingi na poziomie ~14 ms, ale to w Polsce.
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  8. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Ściągnij Xlink. Wejdź na polski channel i zobacz jaki pingi będziesz miał do userów. Konfiguracji jako takiej nie trzeba robić.
     
  9. majcin

    majcin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No dobra, zakładając że ping nie stanowi dla mnie bariery, to jak mam to "popodłączać?"
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  11. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Ping możesz sprawdzić na takich stronach jak np speedtest.pl
    Podpowiem, że dobrze gra się na internetach typu UPC, na neostradzie niestety ale prawie nigdy nie ma odpowiedniego pingu, ba - ja nawet nigdy nie spotkałem się z tym, żeby ktoś dał radę.
     
  12. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    NIE ! nie sprawdzasz pingu na speedtest.pl !

    ping, który pokaże Ci na speedtest niema nic wspólnego z pingiem, który jest inny dla każdego użytkownika xlink kai ! np. u mnie Twój ping może wynosic 30, u kogoś innego nawet 45.
    więc jedyne wyjście to włączyć xlink kai, wejść na polski serwer i sprawdzić jaki masz ping do: Reywind oraz mnie czyli fathervirgillio.

    Jeżeli do nich masz ping powyżej 30, to możesz pomarzyć o graniu na xlink.
     
  13. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    O, to bardzo ciekawe. Dzięki za naprowadzenie mnie, nie grałem na Xlinkai ale tego się nie spodziewałem.
     
  14. majcin

    majcin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie jest latwiej do cholery tylko nie ma tam tego, czego szukam. Myslisz ze nie bylem wczesniej na tym forum? Zawsze sie jakis kozak znajdzie...
    A co do tematu to mam ping rzędu 31...
     
  15. Paso_holik

    Paso_holik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czyli za wyskoki ja też mam neo 2MB i nie pogram sobie niestety dopiero jak wrócę na łącze UPC to popykam w BO.
    Niestety z neo jest problem że architektura sieci jest po prostu do **** i tyle.
     
Wczytywanie...

Poleć forum