1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc w zakupie xboxa Elite

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez boniunio, Styczeń 5, 2013.

  1. boniunio

    boniunio Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam. Zamierzam sobie wymienić xboxa z premium na elite i mam pytanko czy w wersjach elite wszystkie napędy da się przerobić pod LT3.0? I na co zwrócić uwagę przy zakupie elite?
    z góry dzięki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Wydaję mi się że wszystkie można.
    A jeśli chodzi o to na co zwrócić uwagę to poprostu kup JASPERA.
     
  4. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    W ELITE każdy napęd możesz przerobić.
    Na co masz zwrócić uwagę,jeżeli będziesz chciał kupić jasper-a to przedewszystkim na datę produkcji(sprawdź po dacie czy to jasper,i uważaj bo często robią wała i zamiast daty produkcji jest data serwisu SERVICE DATE,poczytaj co powinien mieć jasper(jaki zasilacz itp) i wtedy nikt z Ciebie wała nie zrobi)
     
  5. boniunio

    boniunio Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Dobra każdy napęd ale czy każdy na LT3.0? A gdzie to mogę przeczytać jaką datę prod. i np zasilacz powinien mieć jesper? Bym prosił jakiś link. z góry dzięki
     
  6. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    od polowy 2008 produkowali jaspery już, jak sie nie myle, 150W zasilacz.
     
  7. boniunio

    boniunio Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
  8. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Odp: Pomoc w zakupie xboxa Elite

    Tak to jasper. Różnica była taka że jaspery są praktycznie nie do uwalenia

    Wysyłane z mojego WC za pomocą gołębia pocztowego.
     
  9. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Roznica duza, mam ponad dwa miesiace jaspera i nic, zero zacinki nic ;]
     
  10. boniunio

    boniunio Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    A jeszcze czy napewno każdy napęd w Elite można przerobić pod LT3.0?
     
  11. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  12. boniunio

    boniunio Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Wiesz wolę spytać dwa razy i się upewnić:joyous: bo tą premium też kupiłem z zamiarem przeróbki na LT3.0 a okazało się że ma jakiś napęd samsunga no i ... **** tylko LT.2.0. I teraz muszę wymienić bo zaktualizowałem tego premium do 16197 i już FIFA 13 mi nie pójdzie na niej. Ale dzięki wszystkim za pomoc. Myślę że temat można zamknąć i Delete:encouragement:
     
  13. darus0955

    darus0955 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    104
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kup już przerobioną i będziesz miał już po problemie czy można przerobić czy nie
     
Wczytywanie...

Poleć forum