1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[POMOC]Xbox 360 4gb S , a dysk twardy :D

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez domin1237, Grudzień 25, 2012.

  1. domin1237

    domin1237 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, a więc dostałem pod choinkę xboxa 360 4gb Slim , rodzice się nie znali co do wyboru pamięci, a jak wiadomo 4gb to jest nie zbyt wystarczający , a więc moje pytanie jest tutaj takie Czy do tej konsoli mógł bym zakupić Taki dysk ?
    NOWY ORYGINALNY DYSK 250 GB MICROSOFT ! SKLEP (2887387157) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    Chciał bym go podłaczyć bez żadnych problemów aby nie było żadnnych problemow że będzie sie wyświetlać 16gb, !
    Dysk potrzebny by mi był do instalacji gier , aby nie niszczyć zbytnio napędu !
    Jeżeli ten dysk by nie pasował to Proszę was o dobranie takiego dysku ! Z GÓRY DZIĘKUJE !


    @ a jeszcze jedno , bo jak widzialem jak ten dysk sie podłącza to jest tam taka naklejka ! To czy po otworzeniu tej klapki , gwarancja będzie dalej ważna ?
    Jeszcze raz z góry dziękuje ! :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. arekkobylo

    arekkobylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    Oryginalny dysk będzie działał zawsze.Tak będzie.
     
    1 osoba to lubi.
  4. domin1237

    domin1237 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jeżeli zamówił bym/lub wybrał się do sklepu to nie muszę się obawiać o utrate gwarancji ?
    Szukając odpowiedzi na moje pytanie, natknąłem się na temat w którym było coś takiego, ze 2-3 lata temu Microsoft banował za taki dysk ?
    Prawda czy fałsz ?
     
  5. arekkobylo

    arekkobylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    Kiedyś to było kiedyś.Teraz możesz podłączyć bez problemu dysk.Ale pamiętaj musi być przeznaczony do xbox360 :)
     
  6. domin1237

    domin1237 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ten co dałem link pasuje ? :D

    A nie chcem zakładać nowego tematu to jeszcze jedno ,
    Bo po podłaczeniu xboxa , podpiełem kabel EtHernet i interent działa ! A przy kupnie nic nie pisało, że ma xbox gold LIVE . !
    I teraz nie wiem jak to jest :D
     
  7. arekkobylo

    arekkobylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    Internet będzie działał.Ale w tej chwili posiadasz konto silver (bez dostępu do gry online) aby grać przez neta trzeba kupić zdrapkę gold na ,miesiąc,trzy lub cały rok :)
     
  8. domin1237

    domin1237 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha ok, dziękuje ! ;D
     
Wczytywanie...

Poleć forum