1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc xbox nie chce działać !!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rav189, Styczeń 24, 2010.

  1. rav189

    rav189 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hrubieszów
    Prosze o pomoc, dzisiaj normalnie gralem sobie na xboxie, wszystko pięknie ładnie, a za godzinke czy tam poltora mój brat chcial sobie pograc, wlącza xboxa i nic, tylko dzwięk, (nie mam podlączonej konsoli przez hdmi tylko normalnie bo mam zwykly telewizor kineskopowy) wlączam AV i taka biała kreska przeleciala przez TV i tylko dzwiek slychac, to ja poprawialem kabelki, odlączalem i podlączalem, próbowalem wszystkiego, to ja do kolegi zeby kabel przyniósł, no to przyniósl i to samo, to idziemy do niego moze cos z telewizorem (on ma tam tv z hd) i podlączam i znowu to samo, to przez hdmi, to wcale nic, kurde jestem wkurzony bo mi wczoraj komp sie zepsul, cos nie wiem feralny weekend, wiec prosze o pomoc, czy da rade go naprawic, czy moze cos zle popodlaczalem (w co wątpie) !!! (nie wiem moze cos z prądem bo z kompem to sobie siedizalem na kompie i mi sie normalnie wylączyl tak jakby prądu nie bylo i wlączylem kompa a on tak jakby chcial wlączyc ale nie) PROSZE O POMOC !! a pisze z kolegi kompa... konsole mam przerobioną


    I WIEM ZE TO NIE TEN DZIAŁ ALE PROSZE O SZYBKĄ POMOC !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Jeszcze raz posprawdzaj czy dobrze podłączyłeś tylko nie przez kabel HDMI i nie przez kabel HD !
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zobacz na Xbox.com | Home i tam w najczęściej zadawanyxh pytwniach jest odpowiedz na Twoje pytanie.
     
  5. rav189

    rav189 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hrubieszów
    Weź mi dokladniej wyslij bo ja tam po pierwsze nie jestem zarejestrowany a po drugie to nie wiem gdzie szukac
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zaraz ci wrzuce link.

    Nie mogę teraz wejść bo pisze z iphona i nie mam flash playera.
     
  7. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    To po prostu brak obrazu przez AV. Naprawa tej usterki na allegro to około 150 zł.
     
  8. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Jak masz taką białą kreseczkę przez ekran to popsuło Ci się wejście w TV. Do naprawy albo nowy TV... Ten problem często wywoływały Pegazusy =P
     
  9. rav189

    rav189 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hrubieszów
    nie wiem, to chyba jakies spiecie bylo bo wątpie zeby 2 rzeczy sie popsuly dzien po dniu... ;/ a cos czytalem o tym, nie wiecie moze kto w Lubelskim naprawia takie cos ??
     
  10. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Uszodzony uklad ANA/HANA albo zimne luty pod GPU. USzkodzenie takie samo jak E74
     
  12. rav189

    rav189 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hrubieszów
    Prosze o pomoc, czy są jakies firmy czy osoby w lubelskim a jesli są to dajcie namiary najlepiej Lublin, Zamość, Chełm, Hrubieszów i okolice PROSZE !!
     
  13. djezzer93

    djezzer93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Tak jak kolega wcześniej napisał allegro.pl
    Możemy ci powiedzieć co i jak ale szukać za ciebie nie będziemy. W lublinie już nic nie znajdziesz po tej akcji policji co tak pozamykali te serwisy(bo nie tylko naprawiali w tych serwisach konsole ;P).
    Znam jednego gościa który zajmuje się Xboxami ale nie wiem czy by to zrobił, zapytam się go i dam ci znać.
     
  14. rav189

    rav189 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hrubieszów
    no fajnie, zawiozlem do Lublina do serwisu i gostek mówil ze naprawa moze wyniesc 50-200 i dzisiaj dzwonie a on mówi ze 200 bo cos ze to bląd fabryczny..
     
Wczytywanie...

Poleć forum