1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pomoc z GTA 4

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez XgameX, Styczeń 4, 2011.

  1. XgameX

    XgameX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    164
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Cześć

    to śmieszne i głupie pytanie, ale czy ktoś może mi powiedzieć jak grać w GTA 4 po sieci? mam orginał i xbox live i co zrobić żeby móc grać przez internet??

    dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Wybrać tryb multiplayer w komórce.
     
  4. Mate08

    Mate08 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zamość
    wyjmujesz telefon i tam masz multiplayer
     
  5. Sir Dejv

    Sir Dejv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza.
    Jedyna co cie zmartwi to to ze jak skonczy sie np. runda deathmatch to cie cofa do singe player i od nowa trzeba wchodzic ;D.
     
  6. XgameX

    XgameX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    164
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    dzięki a w assasin da się grać po sieci? a i czy jest opcja grania w kinecta po sieci z innymi osobami??
     
  7. macieQ

    macieQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    197
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W Assasin'a brotherhooda można grać przez sieć, a na kinect to zależy od gry, ale w Kinect:Adventures jest taka możliwość.
     
  8. XgameX

    XgameX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    164
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    dzięki wielkie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum