1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc z iXtreme

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez gozdzikowa, Listopad 13, 2010.

  1. gozdzikowa

    gozdzikowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    Witam

    Od razu mówię , jeśli zły dział to proszę o przeniesienie .

    Mam iXtreme LT , LiteOn v3 . Ostatnio jest spore zamieszanie z nowym iX LT+ . Będę chciał sobie go sflashować . Co musze zrobić , aby sobie go sflashować ( wtedy , kiedy będzie Lt+) ? Jest jeden problem : Od faceta którego kupiłem xboxa z iXtreme LT , nie dał mi DVD KEYA . Czy beez tego , jak bym wysłał do jakiegoś sprzedawcy na allegro z flashem , dało by rade przerobić , czy mało kto przerabia bez DVD KEYA do LT ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    Jak masz LT i nie masz klucza to tylko cięcie ścieżek.
    Gdybyś miał inne Ixtreme wystarczyłoby wyciagniecie klucza przez powachlowanie tacką.
     
  4. gozdzikowa

    gozdzikowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    Czyli co , nie będe mógł sobie przerobić na LT + ?
     
  5. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    Będziesz ale musisz dać jeszcze raz do przeróbki żeby Ci klucz ściągneli albo sam sobie potniesz ścieżki
     
  6. gozdzikowa

    gozdzikowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    a możesz powiedzieć , czy każdy z allegro by umiał coś takiego zrobić ?
     
  7. SFU666

    SFU666 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    228
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Teoretycznie każdy,ale radziłbym wziąć jakiś namiar od kogoś kto przerabial i jest to pewniak,bo jest dużo amatorów uczących sie na błędach na TWOIM sprzęcie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum