1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc z Lt 2.0 --> lt 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez facebeef, Grudzień 26, 2011.

  1. facebeef

    facebeef Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam xboxa z wgranym lt+2.0. Chciałbym wgrać na niego najnowsze lt3.0. Wszystko byłoby proste gdyby nie to że nie posiadam keya od napędu. Jak mogę wyciągnąć ten klucz? Lutowanie ani cięcie kabli nie wchodzi w gre. Posiadam usb probe delux.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak masz benq lub liteon to możesz sobie wgrać a klucz zawsze można wyciągnąć
     
  4. adziu19970207

    adziu19970207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak masz konsole fat to nie trzeba nic lutować ale jeśli masz liteona musisz użyć pmt probe
     
  5. facebeef

    facebeef Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Używam pmt probe i jungleflasher nie wykrywa mi konsoli :confused: W innym temacie przeczytałem że gdy mam już przeróbke ciężko będzie wyciągnąć klucz bez lutowania.
    Przy moim probe kabel do podłączenia do napędu ma tylko 2 kabelki w sobie, 3 jest wyraźnie ucięty (wygląda na to że specjalnie). Mam go przylutować?
     
  6. adziu19970207

    adziu19970207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. facebeef

    facebeef Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. klekotpl

    klekotpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    torun
    wez zasilanie z konsoli i wypierdziel to cos-i podaj jaki masz naped
     
  9. adziu19970207

    adziu19970207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to niestety ci już nie posłuży
     
  10. facebeef

    facebeef Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moge to dolutować, sprawdzałem w środku tego urządzenia i tam wszystko się trzyma, opłaca się?
    Mój napęd to Liteon DG-13D2S Phat.
     
  11. klekotpl

    klekotpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    torun
    pomylka-jezeli uda ci sie to dolutowac to bedzie gitara
     
  12. adziu19970207

    adziu19970207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    chyba 14d2s
    bez tego klucza nie wyciągniesz
     
  13. klekotpl

    klekotpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    torun

    dolutuj kabelek jak ci sie uda i bedzie dobrze
     
  14. adziu19970207

    adziu19970207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    z kąd jesteś to ci może bym mógł flash zrobić
     
  15. facebeef

    facebeef Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Łódzkie, z wgrywaniem lt3.0 dam sobie rade chodzi mi tylko o klucz.
     
  16. adziu19970207

    adziu19970207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to przylutuj kabel ale porządnie zeby zadnej zwary nie zrobić
     
  17. marcinbujarski

    marcinbujarski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miałem ten sam problem. Zakupiłem kabelki do napędu na allegro i przylutowałem do oryginalnej wtyczki - teraz nie będzie pomyłki przy podłączeniu.
    Polecam tak zrobić, te piny potrafią wyłamać się z tej badziewiastej płytki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum