1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc z nagraniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gawron60, Marzec 7, 2011.

  1. gawron60

    gawron60 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem sobie PESA 2011 i po nagraniu mam 3 pliki VIDEO_TS,AUDIO_TS i $SystemUpdate czy to dobrze? Jest to chyba aktualizacja dasha jak sie nie myle. Zadziala mi ta gra czy nie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    zadziała. Ale to nie są pliki tylko foldery z plikami ;)
     
  4. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Skąd wiesz że zadziała??? A może kolega nagrał te foldery oddzielnie lub nie z pliku dvd tylko iso. Więcej info podaj to się sprawa rozwiążę.
     
  5. gawron60

    gawron60 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chyba nagrałem z iso bo wyświetliło mi się jako film i wyskakuje otwórz dvd ;[. 2 płyta zmarnowana 10 zł w plecy . Do 3 razy sztuka :D
     
  6. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Nagrywaj zawsze z pliku .dvd bo on ma info kiedy zmienić warstwę płyty i ma też nazwę obrazu :)
     
  7. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Masz to samo co @zorro262 - wypakowałeś niepotrzebnie pliki z obrazu iso KLIK
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie nagrales pliki tylko masz pewnie za stara przerobke
     
  9. lukas12cool

    lukas12cool Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. Gambit95

    Gambit95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Rozumiem, że chcesz się jak najszybciej wybić z bycia świeżakiem nabijając sobie durnowate posty, ale nie o to w tym chodzi. Posty mają być pomocne albo sayonara. Przepraszam za ten post także nie na temat, ale chciałem tylko upomnieć "młodego" o zasadach. Pewnie jest to obowiązek moderatorów, ale cóż.

    @Down
    Nie komentuj tego postu. Na dodatek napisałeś to samo co ja.... Czytaj uważnie. Rozumiem, że uwielbiasz czytać takie posty.

    Co do tematu to miałem identycznie po pobraniu Call of Duty Black Ops. Nie wydaje mi się, że to stara przeróbka, ponieważ ja mam LT 1.1 i też nie działała. A raczej na takie przeróbce powinna. Ale odpuściłem sobie i ściągnąłem inną wersję. Ale faktycznie, napisz jaką masz przeróbkę.
     
  11. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    No może kolego od tego są moderatorzy , i twój post też nic pomocnego nie wnosi do tematu oprócz uwagi i nabicia sobie postu

    Co do tematu Wypakuj wszystko sprawdzi czy jest plis iso. przepuść go AGBX-em ( ustawienia i program znajdziesz na googlach ) odpal IMGBurn załaduj plik DVD. ( jest razem w jednym folderze z iso. jak go nie ma po wypakowaniu to ABGX go sam zrobi ) nagraj z prędkością 2,4x . Jeśli w ABGX będzie wszystko ok czyli all zielono ( lub trochę żółtego szukaj w google wytłumaczenie błędów ABGX ) i pomyślnie się nagrało i dalej nie działa to masz za starą przeróbkę , wtedy sprawdzi jakiego masz wave i zmniejsz 360wavepatcherem na mniejszy. Najlepiej by było jak byś wiedział jaką masz przeróbkę i jaki ma wave twoja gra
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    gościu lukas12cool ma z 6 takich postów typu aha ok rozumiem itd. ewidentnie nabija sobie posty

    Sent from my GT-I5800 using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum