1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc z nagraniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Hooker, Grudzień 30, 2011.

  1. Hooker

    Hooker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    Witam, potrzebuję pomocy dotyczącej nagrywania.

    Dziś przerobiłem sobie na LT 3.0, następnie nagrałem Fight Night Champion. Po włożeniu płyty do xboxa, ta chwile pracuje, a następnie wyświetla się napis w stylu - nieznany dysk. Nagrywałem z .dvd, tak na Verbatimkach, nie to nie jest wina nagrywarki bo nagrałem też parę innych i one działają.

    Druga sprawa dotyczy Forzy 4, to samo. Nagrałem i ten sam napis. Mógłby ktoś dokładnie mi wytłumaczyć co robię źle ? W ImgBurnie w Write jest ustawione Calculate Optimal.

    LICZĘ NA WAS
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
  4. Hannn

    Hannn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    rzeszów
    Witam !!
    Mam do Was pytanie dotyczące nagrywarki iHAS124B. Czy gry z ap 2.5 i xgd3 musze nagrywać na Verbatimach czy można tez na innych nośnikach ?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Można też na innych płytkach, ale musisz zmienić Media ID i je wrzucić w nagrywarke bo oryginalne jest od verbatimów.
     
  6. Hannn

    Hannn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    rzeszów
    Mam jeszcze jedno pytanie. Jak mam nagraną grę xgd3 w 97 % to jeżli chcę ją nagrać w 100 % to muszę ściągnąć jeszcze raz grę? Czy może są jakieś patche uzupełniające obraz ?
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie, jeśli chcesz nagrać w 100% to porzebujesz Liteon Ihas 124 B, musisz tylko wgrać firmware od c4eva do tej nagrywarki aby nagrać w 100%
     
  8. Hannn

    Hannn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    rzeszów
    Nie zrozumiałeś mnie. Chodzi mi o to że gdy mam np. Gears of War nagrane w 97 % i img burnem, przeniose z tej płyty obraz na dysk, to przeniose te 97 %, to nie będzie pełny obraz tej gry. (jeżeli źle mówie to niech ktoś mnie poprawi ).
     
  9. kingsjarek

    kingsjarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    musisz pobrac nowy obraz gry spachowac ja i nagrac
    obrazu takiego jak masz teraz na plycie sie nie p****e bo jest nie pelny 97%
     
  10. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Raczej jeśli już nagrane są gry w 97% i je przeniesiesz na kompa to tak nic nie da bo nie ma tych 3% plików. Obraz byś chyba musiał mieć na dysku cały.
     
  11. batorzajac

    batorzajac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    117
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    FNC jest w xgd2 powinno ci wypalić od razu po wybraniu w imgburn pliku *.dvd
     
  12. Hooker

    Hooker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    Po raz pierwszy mi się zdarzyło, żeby Verbatim był zły : O. Nagrałem jeszcze raz - wszystko działa : )

    DZIĘKI ZA POMOC
     
Wczytywanie...

Poleć forum