1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc z Padem !!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez rusieknh, Lipiec 27, 2009.

  1. rusieknh

    rusieknh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    witam mam problem z padem jak włączę konsole normalnie przyciskiem i chce potem włączyć pada i trzymam ten przycisk z X żeby się włączył pad w ogóle się nie włącza nie miga ani nic.dodam ze u kolegi ten pad dziala.....:( prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A próbowałeś włączyć konsole padem?
     
  4. rusieknh

    rusieknh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    tak ale pad wogole nie reaguje nie wlacza sie ta lampka a baterie sa na 100% dobre
     
  5. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To jak jeszcze masz to wyślij na gwarancje.
     
  6. rusieknh

    rusieknh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    ale chodzi oto ze moj pad sie zepsul i pozyczylem od kolegi i wlasnie cos takiego sie dzieje.a u niego normalnie smiga
     
  7. CuxPL

    CuxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Prochowice
    On działa tylko musisz wcisnąć przycisk synchronizacji na konsoli i na padzie równocześnie.
     
  8. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ale lampki na padzie powinny się świecić.I dopiero później trzeba by kliknąć przycisk synchronizacji.
     
  9. CuxPL

    CuxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Prochowice
    A no święte słowa może baterie się wyładowały.
     
  10. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Dziwna sprawa chyba jedyne co mogło się stać to 1.Padły baterie 2. Pad się popsuł.
     
  11. illum2509

    illum2509 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałeś uruchomić konsolę przyciskiem start zamiast X ? Może przyciśnij mocno palcami klapkę z bateriami i spróbuj uruchomić, może coś nie łączy.
     
  12. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Kręcisz coś jak to pad u ciebie nie działa a u kolegi działa nie ma czegoś takiego pad żeby się uruchomić nie potrzebuje nawet konsoli więc co ty gadasz, pewnie źle wsadzasz baterie i tyle.
     
  13. rusieknh

    rusieknh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    sprawdze za godzinke i wtedy napewno napisze:)
     
  14. rusieknh

    rusieknh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    no to tak.zaczne od tego ze ten zesputy pad byl u kolegi i on mi pisal na gg jakie ma objawy i pisalem w swoim imieniu.przed chwila pojechalem do niego z moim padem i podlaczylem akumulatorek i wszystko smiga. akumulatory sa nowe. ale wydaje mi sie ze ta klapka z tylu cos szwankuje bo z jednej strony byla za sniedziala....Pytanko. jak konsole kupilem w grudniu 2008 to ile jest gwarancji na pada jezeli chcialbym reklamowac w MS???
     
  15. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Na akcesoria jest chyba rok gwarancji.
     
  16. rusieknh

    rusieknh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    ale pewnosci nie masz???bo zastanawiam sie czy nie wysepic od MS jakiegos pada....
     
  17. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Na pewno nie krócej niż rok.
     
  18. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Dziwna sprawa :0 ale popatrzcie pad u qumpla się włącza a u nie rusza :p Może masz jakieś pole elektromagnetyczne domu albo czarną dziurę ? niech da ci pada ze swoimi bateriami :)
     
  19. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Jak u kumpla działa a u ciebie nie, to jest niezsynchronizowany z twoją konsolą tylko z jego... Musisz ponownie synchronizacje zrobić (przycisk na padzie u góry i na konsoli ten mały biały). Sam tak kiedyś miałem jak wróciłem od kumpla i nie wiedziałem o co chosi. .
     
  20. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ale sam pad powinien się chociaż włączać.
     
  21. Dark52

    Dark52 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam w moim padzie na analogu zaczeła sie wyszczerbiac ta guma o_0 i teraz mam pytanie bo słyszałem że pierwszego pada wymieniają bez gadania, to prawda?
     
Wczytywanie...

Poleć forum