1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc z ustawieniem XBL

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Remaniac, Grudzień 28, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Remaniac

    Remaniac Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    KURDE! zaraz nie wiem co zrobie nie mam już normalnie siły.. Ludzie błagam was pomużcie! Zastosowałem się do instrukcji dołączonej razem z xboxem jak podłączyć internet żeby mieć live, a mianowicie :
    Podłącz jedną końcówkę kabla ethernet do portu ethernet LAN routera, a drugą koncówkę kabla ethernet do portu ethernet znajdującej się z tyłu konsoli xbox 360.

    podłączam tak, wchodzę w swój profił w xboxie, daje połącz z live nie chce połączyć coś tam pisze ja robie sprawdź powód a tam pisze :

    Połączenie z urządzeniem sieciowym nie jest możliwe.
    więcej sposobów rozwiązania problemów może być zamieszczone coś tam coś tam na jakiejś tam stronie. ale na tej stronie też patrzałem i **** nie ma tam..

    RATUJCIE!! ;(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. artiszarik

    artiszarik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Poszukaj na stronie głównej w dziale "sprzęt" lub "problemy" oraz "dla śieżaków" bo już było przynajmniej kilka takich pytań . Napisz może coś więcej , jaki router jaka sieć ( neostrada , kablówka ) itp .
     
  5. Remaniac

    Remaniac Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  7. Remaniac

    Remaniac Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    Artiszarik, to co podałeś jest ok. ale dla mnie to jest czarna magia. .
     
  8. dino160pl

    dino160pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dublin
    a wylacz w ustawieniach sieci -Firewall moze to ci blokuje polaczenie ......
     
  9. Acerek

    Acerek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Malbork
    albo włącz udostępnianie sieci
     
  10. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    wejdź w xboxie w skonfiguruj sieć i zobacz czy router przydzielił IP ;)
     
  11. Maderfaker

    Maderfaker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    .
    masz wogóle zdrapke na live? bez tego chyba nie da rady :D
    tu masz linka na filmik jak gosciu podłancza konsole do xbl YouTube - Xbox 360 Internet Connent [PL] a zdrapka tu Xbox Live Gold 12 Miesięcy Ważne Cały Świat (855874696) - Aukcje internetowe Allegro heh tam cos mowi o tych ustawieniach na kompie :p
    jesli pomogłem kliknij DZIĘKUJE :DD jesli cos nie tak napisalem to mnie poprawcie
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum