1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc z XBox360 wave patcher

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jaca86, Styczeń 24, 2010.

  1. Jaca86

    Jaca86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Na wstępie zaznacze że jestem ciemny w tym temacie.
    Mam pytanie odnośnie programu xbox wave patcher. Mam pare wypalonych gier wykorzystujących wave'a 4. Firmware w konsoli 1.51. Zamierzam zrzucić te gry na kompa za pomocą programu ImgBurner następnie zmienić wave'a na 3 i tutaj właśnie nie wiem czy mam odrazu tak przerobiony obraz nagrać na płyte czy musze go znowu patchować???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Nie rozumiem , jak już spaczujesz z wave 4 do wave 3 to po co jeszcze raz chcesz paczować , po jednym paczowaniu nagrywasz i grasz ?? A jaki masz napęd w konsoli ? liteon , samsung , hitachi ??
     
  4. Mario28

    Mario28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Jeżeli już spatchowałeś gre do wave3 to nagrywaj i graj a co do zgrywania polecam ci XBC czyli Xbox Backup Creator a iprzed nagraniem niesprawdzaj abgx-em360 bo przywróci ci wave z przed patchowania!!
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1.Zgraj na dysk programem img burn lub clonecd.
    2.Spat**** na wave 3
    3.Nagraj programem img burn lub clonecd

    Jeżeli masz napęd hitachi to nie musisz pafchowac.
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zapomniales dodac ze ze jak masz hitachi i ixtreme 1.51
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Powiedział ze ma 1.51 wiec tego nie dodawalem. Ale oczywiście masz racje.
     
  8. matheok

    matheok Banned

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale to już jest wiadome, to dodawać nie trza.
     
  9. Jaca86

    Jaca86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Mam Lite-ona.
    Dzięki za pomoc
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    No to pat**** na wave 3

    Powodzenia
     
Wczytywanie...

Poleć forum