1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[POMOC] Zepsuty pad i Gwarancja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez emiiniet, Grudzień 12, 2010.

  1. emiiniet

    emiiniet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć i czołem! Od razu na wstępie chciałbym powiedzieć, że to mój pierwszy post na tym forum. Ok, a więc wstęp mamy za sobą wiec przejdźmy do rzeczy, otóż razu pewnego spadł mi pad z tv.... i szlag go trafił mianowicie gdy w grze pojawiają się efekty typu np. wybuchy to włączają się wibracje i tu pad się odłącza i trzeba go ponownie włączyć, za każdym razem tak się dzieje, jakby się robiły spięcia i pad pada. Moje pytanko brzmi czy można to jakoś naprawić lub czy przyjmą to na Gwarancję . Proszę o odpowiedź pozdrawiam Konrad ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Czarny Kaloryfer

    Czarny Kaloryfer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zadzwoń pod infolinię Microsoftu - powinni Ci przyjąć na gwarancji. Pozdrawiam
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Mozesz wyslac na gwarancje.
    Pamietaj tylko ze gwarancja na akcesoria ( w tym pada) to tylko rok.
     
  5. RickRoll

    RickRoll Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja miałem tak samo z moim padem. Ale on mi nie spadł. Na pełnej baterii po 2 godzinach padał przy byle czym. Nagle się naprawił. Tak sam z siebie. teraz to nawet miesiąc bez ładowania wytrzymuje. Lepiej zgłoś to na infolinię. Powiesz mu że sam z siebie padł to przyjmą go i może nawet ci przyślą nowego.
     
  6. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    wyślij go jak najszybciej, mi się rozwalił pad i nie miałem go czasu od razu wysłac, wysłałem po około miesiącu i się okazało, że jest 5 dni po gwarancji... z drugim padem miałem podobnie z tą różnicą, że mi się rozwalił 2 tygodnie po gwarancji..
     
  7. emiiniet

    emiiniet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha dzieki, podajcie mi numer na tąinfolinię aha i zakłądam, że muszę mieć paragon ;) Tak więc zabieram się za szukanie ;)
     
  8. emiiniet

    emiiniet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ten numer będzie dobry czy jakiś stary posiadam bo z neta brałem . 00800 441 17 96
     
  9. Kipomek

    Kipomek Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    O tam OOOO ->
  10. RickRoll

    RickRoll Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    008004411796 to jest numer na infolinię
     
  11. emiiniet

    emiiniet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Coś mi się wydaje , że ten numer jest zły bo cały czas gdy dzwonie to odzywa sie komunikat wybreany numer jest niedostepny wie ktos cos o tym ? prosze o jak najszybsza odpowiedz
     
  12. Skubaniec

    Skubaniec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dziala sam dzwonilem niedawno musisz wlaczyc roaming jesli dzwonisz z komorki np z orange
     
Wczytywanie...

Poleć forum