1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez didi18, Marzec 23, 2013.

  1. didi18

    didi18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 23, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jestem nowy i mam pytanko, odnośnie internetu w xboxie, chce podłączyć moją konsole do internetu, ale nie wiem czy można zrobić to w ten sposób, że zamawiam internet stacjonarny i podpinam go z konsolą kablem rj-45, nie mając komputera, czy jest taka możliwość??
    -=SETH=- //Tytuł tematu nie opisuje problemu, popraw nazwę tematu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    733
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
  5. didi18

    didi18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 23, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzięki, wygląda to banalnie prosto:)) i już ostatnie pytanie, czy wystarczy mi internet 15mb/s z upc?, żeby to wszystko sprawnie chodziło?? albo jak ktoś może niech poda, u którego operatora najlepszy internet do grania(Fifa13), bo tylko po to go zakładam, i żeby nie przekraczało to miesięcznie 50zł.
     
  6. konradpl36

    konradpl36 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 23, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kęty
    Spokojnie Ci wystarczy. Mój kolega sobie gra w FIFE 13 na Xboxie. Ma 5mb/s a w ogóle się nie przycina, zero lagów.
     
  7. Goblin950

    Goblin950 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Warszawy
    Ja miałem kiedyś 1mbs i grałem w Fifę 2010 Online (na ps3) i nie było żadnych lagów. Wiadomo im więcej tym lepiej, ale w grach różnicy nie zobaczysz ;)

    pozdro
     
  8. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    733
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Tak jak przedmówcy napisali, wystarczy w 100%
     
Wczytywanie...

Poleć forum