1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc!!!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mario28, Styczeń 18, 2010.

  1. Mario28

    Mario28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Witam mam pytanie pożyczyłem koledze na xbox 360 gre CODMW2 oraz płytę ze startowym iso lecz u niego gra niechodzi co może być powodem????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ciacin9

    ciacin9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojnicz
    a jakiego ma ix?? jak nie ma 1.6 + tej plyty to mu nie bedzie dzialac
     
  4. lukasz1985

    lukasz1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wąbrzeźno
    sprawdz jaki ix bo ta gierka na kazdym bedzie chodzic,i w tedy zrobcie patsh na gierce bedzie trybic,a kolego zrobil aktualizacje?
     
  5. Mario28

    Mario28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    aktualizacji niema zrobionej a do gierki dałem mu płytke z activ iso żeby odpalił i ****!! na innej konsoli chodi a u niego nie!!
     
  6. Marcus_25

    Marcus_25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Knurów
    Dalej nie powiedziales jaki ixtreme ma kolega, wtedy wszystko sie wyjasni. Pisali wyzej by zeby odpalic active.iso musisz miec softa 1.6 lub 1.61.
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Powiec może w jaki sposób nie działa. Wyskakuje znaczek xboxa na białym tle?
     
  8. Mario28

    Mario28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    tak właśnie wyskakuje mu znaczek xboxa na początku a jakie ix ma niemam pojęcia kupił już konsole przerobioną !!!
     
  9. Mario28

    Mario28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    niemam pojęcia jakie ma ixtreme a jak to mogę sprawdzić!!
     
  10. livingfear

    livingfear Guest

    masz jakies inne gry,ktore maja starszy wave niż 4?

    Ta gra codwm2 była patchowana?
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To znaczy że jego iXtreme nie obsłu***e wave 4. Spat**** na wave 3, jak ruszy to ma 1.6 lub 1.51 lub 1.61. Jak znowu będzie to samo do spat**** na wave 2, jak ruszy to pewnie ma 1.5 lub starszy.

    Ps. nie wiem czemu zrobiło się ****.

    Pisałem że musisz przerobic wave 4 na wave 3. Pierwszy wyraz to nie obsługuje.
     
  12. Mario28

    Mario28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Przerobie ją na Wave2 a czy do tego też będzie potrzebny Active.iso
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak patch-u-jesz to już nie potrzeba activate.iso
     
  14. Mario28

    Mario28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Przerobie Wave4 na wave2 zobaczymy sooo to będzie!!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum