1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc!!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mario28, Styczeń 20, 2010.

  1. Mario28

    Mario28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Witam kolega ma xboxa 360 premium z z 14.08.2008 jakiego ma ixtrema zaktualizowałem mu go ale CODMW2 dalej niechodzi a nagrałem ją w Wave4 i dałem mu płytę z activate.iso umnie chula jak ta lala a u niego **** teraz gre zpatchowałem do wave3 i nagrywam soo wy na to!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Zależy jakiego ixtreme mu wgrali i kiedy . Może mieć od 1.4 do 1.61
     
  4. Mario28

    Mario28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Konsole kupił już przerobioną w tamtym roku w wrześniu!!
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Nie chodzi o to kiedy kupił tylko kiedy została przerobiona . Jeśli tego nie wiesz to musisz poświęcić parę płyt na sprawdzenie . Najpierw nagrywasz grę najlepiej z oryginalnym wave 4 i sprawdzasz , jeśli nie działa paczujesz obraz do wave 3 nagrywasz i znowu sprawdzasz , jak nie działa to paczujesz do wave 2 nagrywasz i znowu sprawdzasz . Po którymś paczowaniu gra się uruchomi jak się uruchomi to napisz jaki ma wave a powiem Ci jaki masz ixtreme w konsoli . Proste .
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak w tamtym roku we wrzesniu to ma max 1.4/1.41 czyli wave 2 tylko obsluguje.
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Chyba Mario28 chodziło o rok 2009 a nie 2008 ?
     
  8. Mario28

    Mario28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Właśnie 2008 po**** mi się troszku nagrywam teraz w wave2 bo pod wawe3 mu nie chodzi a jak mu i to nie pójdzie to co!!!kr****

    //trochę kultury /$Rostu
     
  9. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    No to masz pewnie ( tak jak napisał wcześniej dexxxterek ) " jak w tamtym roku we wrzesniu to ma max 1.4/1.41 czyli wave 2 tylko obsluguje. " Jeśli dalej nie ruszy ta gra ( w co jednak wątpię ) to może wcale nie ma przerobionej konsoli ??
     
  10. Mario28

    Mario28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Źle sie rozumiemy moja wina konsola jest z 2008 08 14 a zakupił ją w tamtym roku we wrześniu już przerobioną!!!
     
  11. Mario28

    Mario28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Miał jedna gre ale nie mogłem jej sprawdzić w jakim wave była nagrana bo była za mocno porysowana
     
  12. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Niech się spyta osoby od której kupił konsole, jakim ixtreme jest przerobiona...
     
Wczytywanie...

Poleć forum