1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kajman123, Czerwiec 25, 2010.

  1. kajman123

    kajman123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam wszystkich przerobiłem sobie ostatnio Xbox'a i jestem zielony w nagrywaniu u fixowaniu gier czy mógł by mi ktoś to wszystko wytłumaczyć , i jeszcze jedno o co chodzi z tymi wave gier i ixtreme.Bardzo proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Przewodnik

    Przewodnik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wszystkie odpowiedzi na Twoje pytania znajdziesz na tym forum.
     
  4. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Tutaj poszukaj:

    http://xboxforum.pl/iso-f31/

    Głównie to nagrywanie iso windows temat i sprawdzanie kopi dla iXtreme LT. A wave gry to jest rozmiar patrytcji. Każda gra ma przypisany wave.

    Najpierw dowiedz się jaką masz przeróbkę, jak ixtreme LT 1.1 albo ixtreme 1.61NS to wtedy wszystkie ci będą działać. W przypadku starszej to musisz pachować gry.
     
  5. kajman123

    kajman123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak sprawdzić jaką mam przeróbkę?
     
  6. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Najlepiej to spytać poprzedniego właściciela albo tego kto przerabiał.

    Jak nie masz takich informacji to metodą prób i błędów musisz próbować. Np na przeróbkach 1.4 i 1.5 chodzą tylko gry przerobione na wave 2. Przy 1.6 wave 3 albo 4 nie pamiętam dokładnie.


    Innego sposobu nie ma.
     
  7. kajman123

    kajman123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli ja ma tą przeróbkę 1.6 NS to nie muszę patchować gier i jak mam nagrać sam plik ISO czy stworzyć też ten plik .DVD?
     
Wczytywanie...

Poleć forum