1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ppg, Listopad 22, 2010.

  1. ppg

    ppg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Posiadam napęd liton 74850c i mam pytanie czy do robienia flasha potrzebny jest spear czy wystarczy zwykła igła taka jak na tym filmiku Jak wykonać flashowanie napędu Liteon w Xbox 360 - Komputery.Spryciarze.pl - video
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    zwykła igła nie wystarczy musi byc spear
    chyba że masz już jakiegoś ixtrema wgranego to
    wtedy wystarczy tylko SATA w PC [oprócz LT] - bo wtedy albo klucz ,albo cięcie
     
  4. ppg

    ppg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam wgrany ix 1.51 lecz nie mam żadnych plików z napędu. Trzeba je jakoś pobierać?
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28075
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Tak jak wyżej jest napisane kabelek i łącze SATA w PC wystarczy. W JF wciskasz Dummy from ixtreme.
     
  6. ppg

    ppg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki wielkie. Teraz tylko flashować. Wie ktoś czy jak już będzie lt+ to trzeba będzie ciąć ścieżki aby go zaktualizować?
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jak masz 1.51 to nie musisz ciąć ścieżek i możesz wgrywać LT+
     
Wczytywanie...

Poleć forum