1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc .

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez waren, Lipiec 22, 2011.

  1. waren

    waren Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam .
    Chcę kupić X360 Slim , znalazłem nawet taką jedna oferte ale , zonk w tym ze własciciel napisał , ze niby wszystko Ok ale " pojawił się problem z odczytem płyt (po włożeniu płyty pojawia się logo xbox) " Czy to oznacza ,ze nie da sie grać z Płyt , nie czyta ich ?
    Do napędu wgrane jest oprogramowanie LT+, umożliwia odczyt kopii zapasowych.

    Proszę o fast odp .

    @@@
    Pełen Opis towaru "Witam!
    Sprzedaję kilkumiesięczną konsolę xbox360 w wersji Slim. Konsola posiada wbudowaną pamięć 4gb.
    Sprawuje się bardzo dobrze, nie zawiesza się, nie zacina, nie przegrzewa. Była mało używana. Do napędu wgrane jest oprogramowanie LT+, umożliwia odczyt kopii zapasowych(należy używać zgodnie z obowiązującym prawem). Po ostatniej aktualizacji dashboardu (ekranu powitalnego) pojawił się problem z odczytem płyt (po włożeniu płyty pojawia się logo xbox). Poza małą niedogodnością, konsola jest w bardzo dobrym stanie (widać małe ślady otwierania ale żeby ją przerobić trzeba było otworzyć). Wszystkie elementy zestawu są oryginalne Microsoftu. Data produkcji konsoli to czerwiec 2010r więc posiada napęd Liteon.
    "
    Edit @
    Czy mimo tego bd mógł grać w orginalne gry?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Zainstalował nowego dasha i mu pewnie usuneło przeróke
     
  4. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    jw.
    Konsola sprawna , to nie wina zużytego napędu , lecz usuniętej przeróbki. Do flashowania jeszcze raz i bedzie OK.
    Co do oryginałów , to będą działać w tej sytuacji bezproblemowo.

    Edit.
    Dobra data konsoli - tańsza przeróbka i bez ceregieli.
     
  5. waren

    waren Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok . dzięki . temat do Zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum