1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pomocy 0031 po podpiecu napedu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez haossc, Marzec 14, 2011.

  1. haossc

    haossc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem po podpięciu napędu wyskakuje rrod3 i kod błedu 0031 a jak odepne problem znika czego to jest przyczyna spotkał sie ktos z tym ?????????????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. haossc

    haossc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czytałem to..normalnie bez napedu dział ale jak podepne to ten bład... czy kabela nie jest wada jak sadzisz???sparawdze go jeszcze dzisiaj ale jescze jakie moga byc przyczyny??????
     
  5. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    0031 to zwarcie na zasilaniu. Przyczyn zwarcia z którymi się spotkałem jest conajmniej kilka, ale skoro jesteś pewien że u Ciebie odłączenie napędu pomaga, to sprawę masz jasną. Co do kabli to odepnij sam napęd zostawiając kable podpięte do płyty i sprawdź czy działa, wtedy będziesz miał pewność że kable nie powodują zwarcia.
     
  6. haossc

    haossc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak zrobiłem dopiero jak podepne napiecie do napedu wyskakuje ten bład.. ocb??????
     
  7. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    spróbuj na jakimś innym napędzie czy się uruchomi
     
Wczytywanie...

Poleć forum