1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy !!! Aktualizacja nie chce się wgrać :((

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez goryl25, Lipiec 23, 2010.

  1. goryl25

    goryl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gościm
    Witam ! Dzisiaj przerobiłem konsole i mam taki problem , otóż jak chce włączyć Tekkena 6 lub Call of Duty Modern Warfare 2 to wyskakuje mi że trzeba zainstalować aktualizacje i instaluje ją i pisze że konsola zostanie uruchomiona ponownie i co uruchomi się konsola to on znowu chce aktualizacje :( a np w Forza Motorsport 3 lub FIFA 10 żadnej aktualizjacji nie chce i gra się normalnie uruchamia :) Pomóżcie mi bo ja niemam na tą konsole sposobu :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
  4. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  5. goryl25

    goryl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gościm
    A jak mam taki folder $SystemUpdate wypalić w nero ?? dysk z danymi ?? bo już wypaliłem na dvd i na cd i jak wkładam do konsoli to pokazuje mi dysk z różnymi materiałami :( i nie da się go otworzyć :( Napiszcie mi jak to nagrać :(
     
  6. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nom wkładasz ją do napędu. Wyłączasz i włączasz konsolę! (Płyta ma być w środku)
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  8. goryl25

    goryl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gościm
    Wielkie dzięki Koledzy :D Działa :D straciłem 2 płyty a to dlatego że nie taką aktualizacje ściągnęłem bo tamten link od druteron'a nie działał :D i teraz znalazłem taką samą jak tą z niedziałającego linku i wypaliłem 3 płyte i działa :D dzięki koledzy raz jeszcze :D temat do zamknięcia :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum