1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pomocy - audio z 360E do apmlitunera

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rangerek, Grudzień 11, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. rangerek

    rangerek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Stalinogród
    Wiitam

    mam pytanie odnośnie transmisji audio z 360tki w wersji E (Stingray) do zewnętrznego A/V - M$ usunął wyjście TOSLinka twierdząc, że wszystcy używają HDMI - zostawili złącze jack 3,5mm - i teraz pytanie czy sygnał z tego to przynajmniej dolby czy tylko pure stereo? bo kupno deembeddera za 400zł minimum mi się nie uśmiecha :):) a chciałbym jednak korzystać z kina - od razu mówię że TV nie posiada wyjścia SPDiF, A/V wejścia HDMI tez niestety nie :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Semimav

    Semimav Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Z tego co wiem to w klocku przez hdmi leci sygnal 5.1...
     
  4. rangerek

    rangerek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Stalinogród
    no to wiem, ale nie chce być niegrzeczny na poczatku bycia na forum, więc tylko zapytam - przeczytałeś całego posta? chce sygnał audio przesłać do amplitunera (bez HDMI) a obraz do TV :)
    więc zastanawiam się co jest generowane na jacku 3.5mm bo inwestycje w wyodrębnianie audioo z HDMI nie chcę się bawić (koszta)
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Stereo przez jack'a ...
    5.1 tylko przez hdmi...
    Swoją drogą to zawalili w ms sprawe z wyjściem optycznym w nowym slimie e, chcąc obniżyć koszta produkcji posunęli się trochę za daleko.

    Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  6. rangerek

    rangerek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Stalinogród
    oki to (jesli bedzie potrzebne) to Rozdzielacz HDMI + TOSLINK + 2x cinch audio Speaka (3773746578) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. (a chciałem ładniejszą wersję Xa to mam teraz :p)
    albo przy zmianie TV szukać wersji z SPDiF OUT :) - bo yamahy nie zmienię :D
    ok temat od zamknięcia
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum