1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy black ops

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez robson4141, Październik 19, 2011.

  1. robson4141

    robson4141 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przeleciałem gre abgx mam przerobke 1.91 dash 13599. Wyświetliło mi sie płyta niejest obsługiwana. Torent od szopasquad
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. robson4141

    robson4141 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dodam ze w abgx wyswietliło mi sie na czerwono -ap25 replay sector is blank
     
  4. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Na xboxie ten szpil Ci nie pojdzie zapomnij.
     
  5. Yoshiv

    Yoshiv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włocławek
    No, XBOX nie odpala CoD'a Black Ops.
     
  6. SmokedHam

    SmokedHam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pomorze
    Do tej gry potrzebujesz LT+ 2.0 bo starsze przeróbki nie obsługują AP2.5. Dodam, że jeśli już ją masz to musisz znaleść zpatchowaną wersję gry.
    Chyba niczego nie pomyliłem.
     
  7. wojtas509

    wojtas509 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niema szans aby Ci Cod poszedł.
     
  8. Patryk SMI

    Patryk SMI Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mikołów
    poczekaj pare dni ( na nowy dash i i nowe lt 3.0 ) nowy abg i bedziesz pozniej musial wypalic od nowa plytke i pewnie wtedy bedzie dzialalo
     
  9. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    Górniku, patrz czasem na daty założenia wątku.


    Po drugie, czemu to jest w kategorii Xbox, a nie xbox 360?
     
Wczytywanie...

Poleć forum