1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy! Błąd autoryzacji dysku. Dirt showdown

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomeks933, Czerwiec 17, 2012.

  1. tomeks933

    tomeks933 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem.
    Przerobiłem konsole jakiś tydzień temu. Czyli pewnie mam LT 3.0.
    Nagrywałem PES 2012 przez ImgBurn i wszystko dobrze działa.
    Teraz pobrałem DIRT SHOWDOWN i wyskakuje mi po jakiejś chwili ,,Błąd autoryzacji dysku"
    Próbowałem też nagrać jeszcze raz przez CloneCD i wyskakuje to samo.
    Przepuszczałem obraz przez abgx360 i wszystko ok.
    obraz .iso jest większy od płyty.
    Co mam zrobić, żeby dobrze nagrać płytę?

    Mam nagrywarke w laptopie Samsung SN-208BB z DL.

    Z góry dziekuje za odpowiedz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    musisz nagrać iHasem wtedy problem zniknie :)
     
  4. tomeks933

    tomeks933 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli nie mogę nagrywać gier moją nagrywarką?
    Muszę kupić jakąś z tych Liteon iHas?
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Dirta nie nagrasz zwykłą nagrywarką.
     
  6. tomeks933

    tomeks933 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    znalazlem liteona za ok. 100 zł na allegro juz z wgranymi sterownikami pod LT 3.0 ;)
     
  7. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    to żadne sterowniki tylko zmodyfikowany bios/firmware w taki sposób aby byla mozliwosc nagrac większą ilosc danych niz standard na płytach verbatim dvddl
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Najlepiej kupić czystą nagrywarkę i wgrać samemu, jest to dziecinnie proste :) i kilka złotych w kieszeni :)
     
  9. Mateusz2932

    Mateusz2932 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam ten sam problem co kolega "błąd autoryzacji dysku" nagrywałem imgburn rożne gry (te które wymagaja ihasa),mam ihas'a z wgranym firmware ale po nagraniu albo jest błąd autoryzacji dysku,lub przy 50% wyskakuje błąd zeby przetrzeć ścierką ,w czym jest problem ? mam lt 3.0
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    W nagrywarce

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  11. Mateusz2932

    Mateusz2932 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A może wiesz jaki problem,bo tak mi sie chce pograc np w tego Dirta Shodown bo słyszałem ze trick z muzyka na nim nie dziala
     
  12. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    no taki ze musisz nagrac ihasem aby gra dzialala prawidlowo, tak trudno to zrozumiec?? a jezeli trudno to poczytaj forum
     
Wczytywanie...

Poleć forum