1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy! Błąd CRC

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez The_Human, Czerwiec 5, 2010.

  1. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    Co mam z tym zrobic? Jeden plik moze miec 2 hasła?

    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    Hasło najlepiej wpisać metodą kopiuj - wklej. Zrobiłeś tak ?
     
  4. lewapkon

    lewapkon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Jest wyraźnie napisane, że złe hasło (wielkość liter ma znaczenie). Wpisz hasło jeszcze raz, a najlepiej je skopiuj.

    UP: Uprzedziłeś mnie.
     
  5. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    A ja wyraznie pisze ze hasło jest dobre i party od 1 do 78 smigają. gdy wpisuje byle jakie haslo part nr. 1 nawet nie idzie wiec mi nie mowcie ze mam zle haslo. metodą kopiuj>wklej. w WinRAR jeszcze gorzej bo z 10 partow pokazuje ze uszkodzone
     
  6. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
  7. marcin881231

    marcin881231 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Spróbuj może winrar'em może on sobie poradzi.
     
  8. lewapkon

    lewapkon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Spróbuj pobrać te party, które mają błąd jeszcze raz. Ewentualnie spróbuj je naprawić.
     
  9. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    Archiwum nie posiada danych naprawczych, a part 79(jak mi pokazuje winRAR) pobieralem tez kilka razy. Chyba ze to zalezy od 6 partow ktore pokazuje ze mam uszkodzone
     
  10. bambik

    bambik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Waldenburg
    to nie jest wina hasła, party które pokazuje że masz uszkodzone ściągnij z np. rapida. Jak będziesz miał uszkodzone to zawsze pod koniec wywali że niewłaściwe hasło a że ostatnim partem jest 79 to akurat w tym jest taki komunikat. Zrób tak jak mówie i powinno być dobrze.
     
  11. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Wypakuj winrarem i przy okienku Ścieżka i opcje wypakowania-> różne i zaznacz zachowaj uszkodzone pliki. Powinno sie wypakowac normalnie i dzialac:) Mialem tak juz pare razy..
     
  12. bambik

    bambik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Waldenburg
    ja bym tego nie radził bo po wypaleniu może się zawieszać, jeśli ściągał z mediafire a tam często się zdarza że party są uszkodzone(wina mediafire) niech ściągnie z innego serwera (są podane alternatywne) tak aby party były bez błędów i wtedy wsio będzie all right...pozdro
     
  13. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    problemem są limity ;/ z 8 partow uszkodzonych ;[
     
  14. maciexxfc

    maciexxfc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Cewice
    możne jakiś part się źle pobrał(ma mniej MB niż inne)ja tak miałem pobrałem te źle od nowa i gra działała :)
     
  15. bambik

    bambik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Waldenburg
    Osiem partów chyba jakoś przebolejesz...
     
Wczytywanie...

Poleć forum