1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

POmocy bo zaraz ten xklock przez okno wyleci!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kania-ssj4, Marzec 12, 2011.

  1. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    Panowie witam bardzo i przepraszam jeśli piszę to samo ale naprawdę szukałem podobnych tematów i nic problem jest taki mam xboxa 360 elite przerobionego nawet nie wiem czym i jak do tej pory ściągałem sobie gierki wypalałem na imgburnie i ok najnowszy tytuł wypalony to dantes inferno wszystko śmiga jak ttrzeba...Lecz od pewnego czasu krew mnie zalewa zmarnowałem z 10 płyt i wiele godzin mianowicię sciągnołem fight night champion i dragon age 2 oby dwie gry nagrałem na verbatimkach z prędkością 2,4 na programie imgburn niby nagrało się dobrze ale wkładam płyty do konsoli i cały czas ten sam błąd przetrzyj płytę ściereczką lub dysk z różnymi materiałami starsze gry czyta mi bezproblemowo a teraz wogóle nie mogę grać w czym tkwi problem???próbowałem różnych pozycji ułożenia konsoli wiele razy nagrywałem w img burnie próbowałem czego się da szukałem w googlach wszystko ale normalnej ludzkiej pomocy nie znalazłem dlatego myślę że najlepsze forum w Polsce pomoże mi....Proszę was o Pomoc wystarczy tylko kilka słów i tyle...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kUcUs

    kUcUs Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Morąg
    może jest problem z napędem, ja kupiłem po przer. i raptem 2h mi pochodziło potem też podobne problemy się zaczęły i kompletnie nie czyta płyt. Może to początki końca żywotności :)
     
  4. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  5. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    No właśnie nie wiem bo takie tytuły jak dantes teken 6 mafia 2 fable 3 silent hil transformers i z podobnych lat śmigają aż miło...może coś jest z firmware że nowych nie czyta dobrze ponoć da się też jakoś przyśpieszyć laser czy coś podobnego znacie coś takiego??
     
  6. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    dzięki bardzo sprawdzę a da się jakoś nowy napęd wsadzić i żeby był przerobiony? wogule coś takiego jest możliwe czy może sam laser da się wymienić??
     
  7. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A moze zrobiles update dash-a przy Dragon Age 2 i nowe gry Ci juz nie pojda niestety chyba ze zmienisz soft na LT+ :)
     
  8. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    raz mi wyskoczyło update przy assasinie nowym to się zgodziłem ale po updacie też nie chodził a da się jakoś sprawdzić czy to jest LT czy coś w tym stylu?
     
  9. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Skoro masz nowego dasha z AC pozostaje Ci wgranie samemu lub zaniesc konsole do ponownej przerobki. Sam nie sprawdzisz chyba ze masz troche pojecia w wyciaganiu klucza lub wgrywaniu firmware do napedu.
     
  10. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    nie nic z tego jestem zielony więc co robić??? nowy napęd? a może jest jakiś poradnik jak wgrać LT czy coś lecz czy to by coś dało? może jednak wina leży w laserze?
     
  11. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie nowy naped tylko trzeba wgrac zmodyfikowane firmware, jest ktos w Twoim miescie kto przerabia konsole?? Trzeba mu zaniesc konsole zeby ja "przerobil" jeszcze raz i beda wszystkie gry chodzily.

    Poradniki masz w dziale artykuly pod dany naped.
     
  12. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    Niestety u mnie w mieście nie ma nikogo takiego ale samo miasteczko ładne zapraszam:D czyli poprostu jeszcze raz przerobić konsole na wyższy firmware? i będzie śmigać??
     
  13. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak na LT+ 1.1. Dziekuje za zaproszenie :)
     
  14. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Teraz już tylko została Ci przeróbka na na najnowszy Ixtreme LT +.Ja jeszcze zdążyłem pomyśleć i jak miałem dash 8955 to zrobiłem metodę trzech dashy i wszystko śmiga.Ale teraz wyszedł HOMEFRONT i niestety żeby zagrać trzeba znowu zaktualizować dash.Ale zrobię to dopiero jak ukończę ASSASSIN CREED:BROTHERHOOD.To w tej chwili mój priorytet.
     
  15. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    BENQ VAD6038 fw. 64930C, 62430CR-mam dwa białe kabelki pod napisem xbox 36 więc to chyba ten napęd jak uważacie bo zaraz się zabiorę do przeróbki...
     
  16. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Tak to jest ten napęd.Też go mam.Ponoć bardzo prosty do przeróbki.Ja na razie nie mam potrzeby przerabiać,ale jak tylko zajdzie taka konieczność to to zrobię.Powodzenia przy przeróbce.
     
  17. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    Dzięki bardzo panowie więdz spróbuję swoich sił w przeróbce tylko nigdzie nie moge odszukać tego nowego LT+1.1...jest jakiś najnowszy poradnik z tym softem czy wszystko idzie tak samo i tylko w jungle flashe się zmienia na ten LT skąd go zassać?
     
  18. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    Ja dziękuje za pomoc chociaż i tak jeszcze napewno będe pisał bo przeróbka nie jest taka prosta sam przerobiłem ostatnio psp ale na xbox nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić...
     
  19. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
  20. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    powiem tyle jak narazie udało mi się zdjąć obudowę:D haha
     
  21. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    dobra dzięki wszystkim panowie jutro napisze co i jak bo dzisiaj okazało się że nie mam wystarczających narzędzie a pilnik nie wystarczy:D:D więc jak zbiore wszystko co trzeba to okaże się czy totalny noob przerobi x klocka...to będzie ciekawe....:D:d....Z góry dzięki wszystkim za pomoc!!! jednak to forum jest najlepsze w Polsce..:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum