1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy! Brak obrazu.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Swatek1, Marzec 25, 2015.

  1. Swatek1

    Swatek1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2015
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam. Mam xbox 360 slim i TV sharp 37 cali. Podłączyłem xbox przez kabel hdmi i wszystko ładnie chodziło. Pewnego razu, gdy włączyłem konsolę obrazu i dźwięku nie było. Porty i kable są na 100% sprawne. Na innym tv obraz jest. Wiecie co może być przyczyną, i jak to naprawić? Proszę o pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    sprawdz jakie masz ustawione zrodlo sygnalu w TY, moze przestawiles na inne gniazdo
     
    Swatek1 lubi to.
  4. Swatek1

    Swatek1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2015
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie wszystko sprawdzałem kilka razy i jest dobrze. Na kablu AV działa.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zmień przewód hdmi zmien port w tv. Kolejno zresetuj ustawienia obrazu na konsoli rt plus y trzymasz do restartu konsoli
     
    Swatek1 lubi to.
  6. Swatek1

    Swatek1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2015
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Resetowalem konsole, sprawdzałem na różnych portach i różnymi kablami i nic. Kable i porty działają na 100%. Dziwne jest to ze na innym tv obraz działa dobrze, i gdy dostałem konsole początku też działało bez zarzutu.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ostatnia opcja na działającym tv w opcjach konaoli, wyłącz auto detekcja opcje obrazu.
     
    Swatek1 lubi to.
Wczytywanie...

Poleć forum