1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pomocy!! brak obrazu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pieczar1984, Październik 31, 2011.

  1. Pieczar1984

    Pieczar1984 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam prośbe czy może mi ktoś powiedzieć ile razy muszę pojechać w pawo strzałką i i kiedy nacisnąć x aby wejść w ustawienia konsoli-wyświetlacz-włacz wykrywanie ustawień tv, gdyż sobie to wyłączyłem przez przypadek i teraz nie mam obrazu.Albo jak zrobić harde reset konsli aby wróciły ustawienia fabryczne
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. raftik

    raftik Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowa Sól
    A jest wogóle możliwe wyłączenie sygnału konsoli na TV ? Jesteś pewien, że to nie wina np. kabla ? Pytania nie są złośliwe, pytam z ciekawości.
     
  4. Evel

    Evel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Mimo wszystko postaram się pomóc koledze, choć to trochę głupie.
    Więc tak, jak jesteś w głównym menu:
    - 8x strzałka w prawo, następnie przycisk A
    - Ustawienia konsoli- A
    - Wyświetlacz- A

    I tam masz kolejno opcje:
    Ustawienia HDTV
    Format ekranu
    Ustawienia PAL
    Wygaszacz ekranu
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  6. w3o

    w3o Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kurcze mam ten sam problem ! Reset ustawień konsoli nic nie daje, konfiguracja wstępna też nie. A nie mam innego telewizora z full hd by to ustawić

    Jest taka debilna opcja w kosoli i jak ją wyłączysz to obraz znika i trzeba poomacku ją włączyć.

    Więc bardzo proszę podajcie jak na ślepo włączyć opcję wykrywania obrazu.

    Wiem, że na aktualnym boardzie wygląda to tak:

    11 razy w prawo
    A
    A
    A
    no i dalej nie wiem ile razy w dół i co potem ( proszę o podanie każdego kliknięcia bo muszę to zrobić na ślepo bez obrazu).

    Pomóżcie !!
     
  7. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A w moim TV jak włącze tą opcję to na HDMI2 jest obraz a na HDMI1 nie ma. Tylko na jednym mi działa. Na HDMI 1 tylko mi działają te 1080p/1080i/720p/480p. Tamte nie działają.
     
Wczytywanie...

Poleć forum