1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy :( czarno biały ekran Xbox 360 Slim

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Kojakoss, Grudzień 7, 2011.

  1. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema mam wielki problem podłączyłem dziś swojego Xa do Monitora Dell 24 Cale z wyjsciem Component i mam czarno biały nie wyrazny obraz ;/ kiedys miałem pod ten sam monitor podpiętego xa ale Elite 60 gb i wszystko było ok

    i pamietam jeszcze ze pod elite mogłem ustawiać rozdzielczosć w konsoli np na 1080 p a w slimie nie moge nic zrobic co jest grane ;/


    Pomocy bo jestem załamany ......
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
  4. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak kabel jest oryg .... jedynie co mogę ustawić w monitorze to tylko odświeżanie 50 i 60 hz ;/ więcej nic nie mogę zrobić :( nawet te 1080i aa w monitorze mam kolor wtyczek do componenta Zielony niebieski czerwony a od xboxa maja kolo czerwony zolty i biały ... co jest grane żółty od konsoli podpiełem do zielony i nie wiem co dalej resetowałem ustawienia obrazu w konsoli itd nic nie pomaga
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    zle podpinasz oryg kabel ma tez wtyczki component te co wkladasz to zwykle av zolty a czrwony i bialy sa do audio
     
    1 osoba to lubi.
  6. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kurde ja mam oryg kabel mam slima tego 4Gb i tam jest chyba kabel Composite ... wiec nic z tego nie bedzie .. .


    Jak kupie jutro kabel Component HD albo VGA HD to rozwiąże problem

    tylko powiedzcie mi co lepiej kupic jaki kabel który bedzie miał lepszą rozdzielczosc i ogólnie jakosc wyświetlania obrazu

    w moim kablu mam tylko 3x chinch zolty bialy i czerwony nie mam tych od component ... a pamietam ze jak mialem elite to mialem nawet taki suwak w kablu TV-->HDTV
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Z composite nie zrobisz componenta, musisz kupisz kabel component (RGB) lub HDMI
     
Wczytywanie...

Poleć forum