1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy!! FIFA 13 Wejdź!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wasilek6320, Luty 3, 2013.

  1. wasilek6320

    wasilek6320 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    85
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam zacznę od tego że mój xbox posiada przeróbkę LT 3.0 i RGH więc nie mogę się podłączyć do xbl ,aby zaktualizować sobie składy do fify(wyszły najnowsze po zimowym okienku,aktualne skille i transfery) już się zdążyłem dowiedzieć że nie morzna sobie takich składów wgrać poprzez pendrive z komputera,ale jest możliwość wgrania takich składów z innego xboxa,chodzi mi o to......Proszę aby ktoś z oryginalnym xboxem i dostępem do neta zaktualizował sobie składy i zapisał je na pendrive i wrzucił,powiedzmy na Chomikuj,,,,,z Góry dziękuje za jakąkolwiek pomoc i inicjatywę,wiem ludzie mają większe problemy, :D ale ja bez aktualnych składów nie mogę grać,a więc Proszę!!??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3704
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    1 osoba to lubi.
  4. wasilek6320

    wasilek6320 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    85
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jeśli to będzie działać to I LOVE YOU!!! Dzięki chociaż za chęci!!! :D
     
  5. wasilek6320

    wasilek6320 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    85
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A tak w ogóle to jak to teraz zrobić pomorze ktoś,,, :D

    A jak te składy sobie zaktualizować??

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3704
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Panowie, doczytałem i da się to zrobić, ale jest z tym trochę zabawy..

    Jak ktoś zna dobrze angielski to proszę mnie poprawić, bo ja znam słabiutko :)

    tutorial ang:

    As promised here is my thread for fifa 13 squad updates

    please not this is not DLC, you will need at least one save from your console profiles to gain your ids, google is your friend also suggest horizon/modio to rehash/resign....

    but as im nice here are the basics

    Get any game save that is on your profile off your memory card or HDD. You just need a copy of it, don't delete it

    Start up Modio and click resigner tab, and then open your save that you copied off your HDD

    Once you load the save, you will see your Profile ID and Console ID. Take note of those IDs and click Save IDs Set.

    click resigner tab again and open fifa files

    click Load Ids. This should make the Profile ID and Console ID match what you had in the other save you first loaded.

    Resign and Rehash


    as with last year i noticed if i blanked my ids on the squad file it corrupted it,so again im aware my ids are public but hey ho

    now adding matchday squads which is just weekly starting 11 for ea kick off/friendlies)

    once you've opened up ^^ in modio,simply rehash/resign the both files with your own ids (following guide above)and place the folder with the files (ive kept the directory)in the following location

    hdd/content/longprofilenumber (not 0000000000000000)/



    also if you have your own files in this location delete them before adding the new ones

    pokaleczone tłumaczenie :) :

    Zgodnie z obietnicami oto mój wątek dla drużyny updatesplease fifa 13 nie to nie jest DLC, należy posiadać co najmniej jeden save z profilami konsoli aby uzyskać swój id, google to twój przyjaciel również sugerować horyzont/modio do rehash/resign .... ale jak im przyjemne są podstawy
    Pobierz gry zapisać w profilu wyłączyć kartę pamięci lub DYSKU TWARDEGO. Potrzebujesz tylko odpis, nie usuwaj się itStart resigner Modio i kliknij zakładkę, a następnie otwórz je zapisać skopiowane z HDDOnce załadowania save, zobaczysz swój identyfikator profilu i konsoli ID.
    Zwróć uwagę na te identyfikatory identyfikatory i kliknij przycisk Zapisz.kliknij zakładkę resigner ponownie i otworzyć filesclick fifa obciążenia systemu ids. To powinno ułatwić konsoli ID identyfikator profilu i do tego, co jest w innych, chyba że po raz pierwszy załadowane.rezygnację i Rehash
    Podobnie jak w zeszłym roku zauważyłem w moich głośnikach i identyfikatory na drużynę to plik jest uszkodzony,więc jeszcze raz im świadomość mojego id są publicznie, lecz hej ho
    Teraz dodawanie matchday drużyny która jest po prostu co tydzień począwszy od 11 do ea kick off/friendlies)po otwarciu się ^^ w modio, należy po prostu rehash/rezygnacji z obu plików z własnego id (po instrukcji powyżej)i miejsce folder zawierający pliki (programem ive przechowywane w katalogu)w następujących
    lokalizacjach : hdd/content/longprofilenumber (nie 0000000000000000) /również jeśli posiadasz własne pliki w tym miejscu je usunąć przed dodaniem nowych

    W sumie, to u siebie tego nie robiłem, więc nie wiem czy zadziała, ale na inny forum znalazłem takowy tutek

    powodzenia :)
     
    1 osoba to lubi.
  7. wasilek6320

    wasilek6320 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    85
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Na razie cienko to widzę ale jest nadzieja,zobaczymy jeszcze :D
     
  8. Sewek :)

    Sewek :) Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    256
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Pomocy!! FIFA 13 Wejdź!

    Moze ktos to wytlumaczyc, jakos... prosciej .

    Wysyłane z mojego RUBINA za pomocą Tapatalk 2
     
  9. Traffic

    Traffic ɹoʇɐɹǝpoW Członek Załogi Moderator XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    242
    Polubienia:
    62
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Przetłumaczę, ale nie stestuję ;P

    Potrzebujesz:
    - Modio
    - zapis gry z twojego profilu

    1. Pobierz jakiś save z twojego profilu na komputer (np. przez pendrive'a). Po prostu skopiuj, nie usuwaj.
    2. Odpal Modio i wejdź w zakładkę Resigner.
    3. Wczytaj ten save, który przed chwilą pobrałeś z konsoli.
    4. Po wczytaniu zobaczysz swoje Profile i Console ID - zapisz je gdzieś i naciśnij Save IDs Set.
    5. Kliknij jeszcze raz w zakładkę Resigner i otwórz pliki Fify (te pobrane z postu kolegi wyżej)
    6. Naciśnij Load IDs (powinno spowodować, że Profile i Console ID będą odpowiadać tym, które spisałeś wcześniej - jak nie to popraw)
    7. Naciśnij Resign and Rehash
    8. Zrób to samo dla drugiego pliku.
    9. Wrzuć pliki (zachowując strukturę katalogów) do:
    hdd://content/DlugieIDProfilu (nie 00000000000, chyba chodzi o Profile ID)/
    10. Jeżeli masz w tym folderze własne pliki masz je usunąć przed wgraniem (osobiście polecam zrobić backup)
     
    1 osoba to lubi.
  10. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    I co działa ta metoda? Sprawdzał ktoś?
     
  11. wasilek6320

    wasilek6320 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    85
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Aha przetestowałem i działa :D subcioooooooooooooooo
    KLIKNIJ PRZYDATNE!!! MAM nowe składy,,,łał :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum