1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy!!! Gra nie chce odpalić!! :( X-przeroniony.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kastilios, Listopad 22, 2011.

  1. Kastilios

    Kastilios Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie,otóż na to wspaniałe i najlepsze forum o konsolach sprowadza mnie jedna ale jakże irytująca sprawa:(
    Otóż XBOX-a mam przerobionego najnowszym softem, to jest LT+2.0,i tak Battlefield 3 wchodzi elegancko wszystko ładnie,Call of Duty MW 3 też wszystko ładnie śmiga ;D
    Kupiłem sobie Assasin's Brotherwood,i wkładam elegancko rysunek jest Assasina wchodzi mi i nagle wyskakuje mi komunikat
    ,,Płyta nie obslugiwalna" co zrobić,a dodam ze mam 2 płytki tego Assasina.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tomaszek200688

    Tomaszek200688 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Masz 2 oryginalne kopie tego AC? Czy jak?

    Cashe konsoli wyczyść.
     
  4. Kastilios

    Kastilios Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    NIE,mam 2 piraty które zakupiłem gdzieś
    w Krk.
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak orginał to powien chodzić , jak pirat nie aktualne lub brak patche ap25
     
  6. Kastilios

    Kastilios Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak się czyści takie cashe:p?
     
  7. Kastilios

    Kastilios Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jakś wgrać już albo włożyć takie patche ap25?
    da się czy nie za bardzo;]
     
  8. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. Qmac

    Qmac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja tak mialem gdy zle nagralem plytke
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ja stawiam ,że kupił gry z nieaktualnymi patchami ap25 nie na swój dash lt, jakby to była cicha aktualizacja z ms nie działo by mu xgd3
     
  11. Tomaszek200688

    Tomaszek200688 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A z innej beczki. Próbowałeś aktualizować dash do najnowszego?
     
Wczytywanie...

Poleć forum