1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pomocy - GTA i dysk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dixxx37, Styczeń 31, 2015.

  1. dixxx37

    dixxx37 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    zakupilem hard drive 320gb specjalnie do gta5 ale jest problem. podlaczam pod xboxa wykrywa normalnie ale przed instalacja gta nie wykrywa tak samo przy sciaganiu gier itp co robic?

    Nazywaj tematy jakoś sensownie, bo samo "pomocy" nic nie mówi // Traffic
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ten dysk kupiłeś dedykowany do X360 czy zwykły ze sklepu ?

    Wysłano z Motorola Moto G
     
  4. dixxx37

    dixxx37 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    nie to jest jakas podruba bo na pudelku nie ma loga ale dalem za niego 45 funta i nie dziala pomozesz?
     
  5. Bugal

    Bugal Banned

    Dołączył:
    Maj 24, 2014
    Posty:
    202
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grójec
    do xboxa dysk musi być tylko dysk dedykowany, na tym nic ci nie zadziała
     
  6. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie pisz że nic nie zadziała, bo jak na razie to wiadomo że nie jest dedykowany ale może da się go przerobić tak aby działał. Jakiej firmy jest ten dysk oraz jaki to model?

    Wysłano z Motorola Moto G
     
  7. Bugal

    Bugal Banned

    Dołączył:
    Maj 24, 2014
    Posty:
    202
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grójec
    @up. WD na 99% to nie jest, tym bardziej z konkretnej serii.
     
  8. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Gościu, na pudełku może nie być, liczy się to co ma na naklejce na hdd. Nie tylko dyski WD się da przerobić...

    Wysłano z Motorola Moto G
     
  9. dixxx37

    dixxx37 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    pisze tak: ACC 360 320GB hard drive internal hard drive
     
  10. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ten dysk masz w obudowie na usb???

    Wysłano z Motorola Moto G
     
  11. dixxx37

    dixxx37 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    nie musialem kupic transfer cable
     
  12. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Czyli jednak jakaś podróbka, zostaw go sobie do PC, bo na X360 nie ma szans go używać z większą pojemnością niż 32gb,a jeśli masz RGH to wykorzystasz te 290gb ;).

    Wysłano z Motorola Moto G
     
  13. dixxx37

    dixxx37 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    moge go zwrocic bo dopiero dzisiaj kupiony . mam juz prostszy plan oddaje dysk sprzedaje konsole i kupuje x box one i nie bedzie problemow;)
     
  14. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    I później płacz że gry do bani albo drogie :). Kup normalny dysk dedykowany do Xbox'a i nie będzie żadnego problemu, kupujesz jakiś chiński dysk i się dziwisz że nie działa...

    Wysłano z Motorola Moto G
     
  15. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Byłem pewny że ten dysk siedzi w obudowie USB lub obudowie do X360 phat, bo jeszcze takiej nazwy hdd nie widziałem :). Jak siedzi w obudowie do X360 phat to ją rozkręć wyjmij hdd i włóż do kieszeni w X360 Slim jeśli taki model masz.

    Wysłano z Motorola Moto G
     
  16. Pupilek_administracji

    Pupilek_administracji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    145
    Polubienia:
    290
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hamburg
    Transfer cable obsługuje tylko do 250GB HDD
     
Wczytywanie...

Poleć forum