1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy jestem zielony!!!!!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bass00, Czerwiec 7, 2012.

  1. bass00

    bass00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Jarocin
    Witam wszystkich zdecydowałem się na rgh w swojej elitce. Wczoraj odebrałem ją od mistrza który ją przerobił, wszystko niby ładnie chodzi tylko nie stety moja wiedza jest znikoma jak to dobrze wykorzystać. Mianowicie mam problem z przesyłaniem gier na dysk w xboxie, nie wiem jak to połaczyć wszystko. Mam do dyspozycji laptopa z vistą ruter d-link i pc z 7 połączonego po kablu z ruterem. Dodam że xbox wogóle nie jest podpięty do sieci. Czy ktoś pomoże mi to ogarnoć , a ha wiem że potrzebny jest ip z xbox-a ale gdy chce je odczytac z fsd to ta dolna linia wychodzi poza telewizor, czy moge to jakoś skalibrować, żeby ip odczytać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Proszę bardzo: JTAG/RGH

    Poszukaj dobrze, wszystko znajdziesz. ; )
     
  4. bass00

    bass00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Jarocin
    Siedze cały dzien i ryje ale nie wiem jak zrobić żeby ip było widoczne:chargrined:
     
  5. CiasteczkowyPotwor

    CiasteczkowyPotwor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    69
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Może zmień rozdzielczość ekranu skoro wychodzi Ci obraz poza monitor/telewizor?
     
    1 osoba to lubi.
  6. bass00

    bass00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Jarocin
    Ciasteczkowy potwór dzięki za ukierunkowanie, wystarczył overscan (wstyd się przyznać). A jest ktoś chętny na pomoc z konfiguracją połaczenia z lapkiem!!!!!!!!
     
  7. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  8. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    xboxa chcesz podłączyć przez wi-fi ?
     
  9. bass00

    bass00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Jarocin
    Ogarnołem Zamykam temat.
     
Wczytywanie...

Poleć forum