1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

POMOCY! Karta zdrapka z allegro wogle niewchodzi.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez crash5, Marzec 19, 2011.

  1. crash5

    crash5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jest duży problem kupiłem zdrapkę z tej aukcji 4200 Microsoft Points Xbox Live PL/EU AUTOMAT 24/7 (1499555951) - Aukcje internetowe Allegro.

    Jak widzicie koleś wcale nie kantuje same pozytywy. Próbowałem wpisywać przez konsolę jak i przez stronę. Konsola nowa w czwartek kupiona , XBOX LIVE GOLD darmowy miesiąc , konsola SLIM 250GB , Wszystko na Polskę było robione. POMOCY!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Zgłoś reklamacje do sprzedającego że kod nie działa.
     
  4. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Może karta zdrapka jest na konta US lub Europe ale nie Polskę... Przy okazji tematy nie będącę artykuałki piszemy w Sieci (XBL) a nie w dziale artykuły. Przenoszę ale następnym razem będzie WARN!!
     
  5. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    i co my mamy zrobic? dac ci nowy kod? na aukcji wyraznie jest napisane ze kod dziala tez na polskich kontach. wyslij do faceta maila albo zadzwon ze kod ci nie dziala i prosisz o nowy albo zwrot pieniedzy.
     
  6. banan1996

    banan1996 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No, ale z pewnością, będzie ciężko. Bo jak udowodnisz, że kod sam z siebie nie działa, a nie wpisałeś go wcześniej już. Trzeba mieć gadane do tego.
     
  7. malone32

    malone32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w ogóle
    nie chodzi

    : |

    Napisz do gościa przecież jak my mamy pomóc?
     
  8. seazonpl

    seazonpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czerwionka-Leszczyny
    A na pewno dobrze wpisałeś? Bo ja często tak mam, że "na 100% dobrze i nie działa" a potem się okazuje że jakąś literę pomyliłem. Sprawdź e-mail czy ci nie napisał, np. "Przepraszam ale tamten kod był już używany, oto nowy kod" ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum