1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy! Kinect nie działa.

Temat na forum 'Kinect' rozpoczęty przez patryn3k, Grudzień 8, 2015.

  1. patryn3k

    patryn3k Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2015
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kupiłem kinecta na allegro, na gwarancji jeszcze przez rok. Od firmy która ma mnóstwo samych dobrych opinii. Podłączam go dzisiaj i nie działa. Nawet nic nie świeci.. Jakieś pomysły? Pilne :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BialyGTi

    BialyGTi Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2015
    Posty:
    720
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    fajnie jak bys napisał jaka konsola itd
     
  4. patryn3k

    patryn3k Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2015
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
  5. BialyGTi

    BialyGTi Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2015
    Posty:
    720
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    kinect sie zapala ??

    jesli nie wejdz w ustawienia i go włacz
     
  6. patryn3k

    patryn3k Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2015
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nic się nie świeci. Tak jakby go nie czytało. Słyszałem o resecie ale to ostateczność. Nie da się go włączyć. Jak wchodzę w ustawienia to jest czarny ekran i pisze podłącz sensor kinect i..
     
  7. patryn3k

    patryn3k Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2015
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie potrzebne są żadne sterowniki?
    Nikt nie pomoże??
     
    Ostatnia edycja: Grudzień 8, 2015
  8. patryn3k

    patryn3k Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2015
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zrobiłem reset i nie działa.. Chyba trzeba odesłać tak?
     
  9. adam_k27

    adam_k27 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2015
    Posty:
    115
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie potrzebne sterowniki. Po podłączeniu kinect powinien normalnie działać. Po prawej stronie kinect ma dotykowy przycisk w kształcie loga xboxa. Identyczny jak na konsoli. Kinect powininen się włączać razem z konsolą, aczkolwiek nożesz sprawdzić czy kinect na ten przycisk zareaguje.
     
  10. BialyGTi

    BialyGTi Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2015
    Posty:
    720
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    jak podlaczony masz go do konsoli i po włączeniu jej nie chce kinect sie uruchomić pomimo ze w stawieniach jest wlaczony to na moje oko to cos z nim nie tak
     
  11. patryn3k

    patryn3k Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2015
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie wiem gdzie się go włącza. Tak jakby go konsola wogole nie czytała.
    Nie reaguje na nic
     
    Ostatnia edycja: Grudzień 8, 2015
  12. BialyGTi

    BialyGTi Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2015
    Posty:
    720
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    poszukaj w ustawieniach bo ja tez mam kinecta ale go wyłączam jak nie używam
     
  13. patryn3k

    patryn3k Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2015
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mam ten nowy system w one i tam nie ma za bardzo ustawień. Pisze mi tylko żeby podłączyć kinecta
     
  14. patryn3k

    patryn3k Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2015
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zgłosiłem reklamację. Zobaczę co wykombinują :)
     
  15. BialyGTi

    BialyGTi Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2015
    Posty:
    720
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    daj znac
     
Wczytywanie...

Poleć forum