1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

POMOCY kod na Forza niedziala

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TooH, Wrzesień 17, 2016.

  1. TooH

    TooH Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2016
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam
    dzis kupilem xboxa + gra do wyboru
    Dostalem 16 cyfrowy kod .. zeby wygrac miedzy halo , Forzą 6 i Rise of tome raider
    Nigdzie nie mogę tego aktywować poniewąz ciagle pisze ze trzeba podać 25 cyfer. ..
    Nie moge sobie z tym poradzić ....

    Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3265
    Polubienia:
    1861
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Idź tam gdzie go kupiłeś, że dostałeś zły kod. Przecież żaden z nas nie jest jasnowidzem i nie wymyśli brakującego ciągu znaków.
     
  4. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3455
    Polubienia:
    1227
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Może to voucher ? Tym kodem dopiero generujesz kod na gry ?
     
  5. TooH

    TooH Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2016
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    .. Przeciez wiem ze nikt nie wymysli
    Tylko to moja pierwsza konsola w zyciu
    I moze gdzieś indziej mialem to wpisać .

    Mozliwe ze to voucher ale jak go uzyć ? Na instrukcji wszystko po niemiecku pisze ;D



    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Wrzesień 18, 2016
  6. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3455
    Polubienia:
    1227
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miałem szwaba w gimnazjum ale mało co pamiętam, translator twym kolegą Udaj się tutaj http://www.xbox.com/pl-PL/ kliknij na swój nick (zaloguj się) następnie zrealizuj kod. Staraj się przepisać kod poprawnie.
     
  7. TooH

    TooH Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2016
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dalej pisze zeby podac 25 cyfrowy kod a ja mam tylko 16
     
  8. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3265
    Polubienia:
    1861
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Wrzuć te zdjęcie instrukcji na zippy.com i podaj linka, bo z tego się nie da nic rozczytać dokładnie. Jak otwierasz plik na tym Twoim hostingu to jest informacja, że plik nie istnieje.
     
  9. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3455
    Polubienia:
    1227
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ja chyba wiem ocb to nie kod na gry a rabat 100%, masz napisane ,,wahlen sie eins'' wybierz jedną ? Czyli wchodzisz na podana stronę, klikasz grę dajesz kod i masz ja za 0zł.

    Daj tą instrukcję to się okażę.
     
  10. TooH

    TooH Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2016
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
  11. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3265
    Polubienia:
    1861
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Wchodzisz tu: https://microsoft.promo.eprize.com/nameyourgame/
    Wybierasz Germany (sugeruję się zdrapką po niemiecku) -> Submit -> wklepujesz tu ten kod, podajesz swojego maila x2 , datę urodzenia, wybierasz, którą chcesz grę i oni Ci wyślą poprawny kod do gry. Kod wklepujesz wchodząc na Xbox.com -> Logujesz się na swoje konto -> Klikasz na swój nick u góry -> Zrealizuj kod.
     
  12. TooH

    TooH Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2016
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ok dodane :) Dzieki . Taka prosta rzecz....
    MYslaem ze tam gdzie pisze 'name your game" :D to ze mam wyszuka FOrze haha :D RIP BRAIN :D
     
    Ostatnia edycja: Wrzesień 17, 2016
  13. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3265
    Polubienia:
    1861
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Cyfry są w różnych językach, gra będzie po ang, bo polskiego chyba nie ma. Głównie zależy od tego jaki masz region konta ustawiony, a nie na jakim regionie wbijesz grę. Ty masz wybrać kraj, w którym została konsola z tym kodem zakupiona, a nie co Ty chcesz ;) Swoją drogą nie wiadomo czy kod Ci zadziała, bo to pewnie kod na niemieckie konto xbox live, a Ty pewnie masz zrobione konto polskie, aczkolwiek nie jestem pewna.
     
  14. TooH

    TooH Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2016
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    kod działa ;) Jeszcze teraz mam problem podlaczenia laptopa do xboxa..
    Nie cche mi sie wgl zalogować do aplikacji bo bledy .
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Wrzesień 18, 2016
  15. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3265
    Polubienia:
    1861
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    To tyle dobrego. Ciesz się grą :p Konsola musi być na kablu z neta podpięta i winda powinna Ci się połączyć z konsolą jeśli mowa o aplikacji z xboxa na win10 :p
     
  16. TooH

    TooH Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2016
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    no wiem ale mam problem ogolnie z zalogowaniem do samej aplikacji z konta microsoft , nawet dodać nie moge konta do laptopa
     
  17. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3265
    Polubienia:
    1861
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    A masz zainstalowane wszystkie aktualizacje w systemie jakie wyszły? U mnie aplikacja działa poprawnie, ale ja kompa mam stale aktualizowanego ;)
     
  18. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    nic nie musi być po kablu, u mnie xbox i lapek po wifi i apka działa pięknie
     
  19. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czy Windows jest zarejestrowany na to samo konto co profil xboxa ?
     
  20. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    to też nie ma znaczenia, jest opcja zalogowania się na dowolne konto
     
  21. small551

    small551 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2016
    Posty:
    237
    Polubienia:
    61
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ostróda
    To akurat się mylisz. Na XO musi być albo z dowolnego urządzenia albo po sieci albo zamknięte...
     
Wczytywanie...

Poleć forum