1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy.LT 1.9 na LT 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maly0406, Styczeń 11, 2012.

  1. maly0406

    maly0406 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam. Dzisiaj odebrałem konsole z servisu, poniewaz miałem drobne problemy, i chiałem aby wgrano mi LT 3.0, ale koleś zapewniał mnie, że wszystkie gry które do tej pory wyszły będą normalnie śmigać, na tej przeróbce którą posiadam aktualnie (ostatni raz zmieniana w wakacje). Nagrałem sobie 2 gry (GoW:3 oraz Batman Arkham City) i po włożeniu do napędu wyskakuje komunikat "Płyta nieobsługiwana". Wydaje mi się, że mam przeróbke LT 1.9 i to dlatego, tylko nie wiem czemu koleś mówiłe, że wszystkie gry będą chodzić normalnie.I moje pytanie brzmi, czy jest jakieś inne wytłumaczenie, oraz czy jest możliwość przerobienie samemu na LT 2.0, dodam, że konsola nie była podłączana do internetu. Z góry dzięki :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    na lt 1.9 gow3 i arkham city nie odpalisz. Jak najbardziej można samemu przerobić. Wystarczy trochę poczytać poradników.
     
  4. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    Jeśli masz Klucz napędu to samemu bez żadnych kosztów możesz sobie przerobić konsolke , natomiast jeżeli Klucza nie ma to niestety .... , chyba że napiszesz do gościa u którego przerabiałeś konsole i może ci wyśle ;)

    @Down . Polecam forum przejrzeć co i jak ;) . Jak już ogarniesz z grubsza to będziesz wiedział co zrobić , czy kupić sprzęt czy jednak wysłać na ponowny Flash ;)
     
  5. maly0406

    maly0406 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Tak mi się też wydawały, tylko nie rozumiem czemu ten koleś powiedział, że gry będą chodzić :) Tylko słyszałem, że są potrzebne jakieś klucze napędu, i nie wiem o co z tym chodzi :p Będe musiał posiedzieć i poczytać.
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    masz ixtreme 3.0 tylko nie skanowales gry abgx 360

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  7. maly0406

    maly0406 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Dokładnie. Przepuściłem przez agbx i wszystko działa. Wielkie dzięki ;)
     

Poleć forum