1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy LT 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pumaks, Luty 23, 2012.

  1. pumaks

    pumaks Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam i jestem nowy i mam pytanko a mianowicie chodzi mi o nagrywanie gier na xboxa miałem przerobiona konsole na 1,9 LT i gry działały a teraz przerobiłem na LT 2,0 + ale gry takie jak batelfid czy colo of diuty, assasin i batman nie działają morze pan mi ktoś pomorze posiadam xboxa slim
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jaki masz dash? Pewnie masz tzw.cicha aktualizację. Jedynie to zostaje Lt3.0 i na nowo wypalenie gier. Nie rozumie dlaczego przerobiłeś na 2.0.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  4. mRb

    mRb Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Los Santos
    Hehehe odpowiednia budowa zdania "nie działają morze pan mi ktoś pomorze posiadam xboxa slim" o ortografii to już nie wspomnę...

    A w odpowiedzi na twoje pytanie podpinałeś konsole do netu po przerobieniu na LT 2.0?
     
  5. pumaks

    pumaks Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie podpinałem konsoli pod internet wgrałem 2,0 bo kolega ma tez tego 2,0 i u niego chodzą te gry a u mnie nie
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Co to znaczy że nie chodzą ?co pisze na ekranie....jaką masz wersję dashboard?

    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
     
  7. pumaks

    pumaks Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak sprawdzic ten dashboard a na ekranie pisze ze płyta jest nie obsługiwalna
     
  8. pumaks

    pumaks Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. pumaks

    pumaks Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to dashboard mój a czy jest róznica ze kolega ma zwykłą 360 a ja slim
     
  10. pumaks

    pumaks Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    722
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Może osoba, która ci przerabiała, pomyślała za ciebie i wgrała 3.0, bo wgrywanie 2.0 jest w tym momencie bez sensu.
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Teraz masz zapewne iXtreme 3.0, a miałeś 2.0. Bo nie mogłeś grać na 1.9 w battlefield 3 bo ono nie obsługiwało XGD3. Więc wszystkie kopie XGD3 które masz do kosza trzeba pobrać na nowo zeskanować abgx 360 1.0.6
     
  13. pumaks

    pumaks Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie ja własnie nie moge uruchomić Batelfilda i innych gier (assasin , cod mw3, batman) a podobno na LT 2.0 miały iść. A jest możliwosść sprawdzenia tego ale raczej mam 2,0. Wiec da rade uruchomić te gry na tym LT czy wgrac 3.0 i na nowo szukac gier. A tak wogóle to czy po wgraniu LT 3.0 prawda jest ze mozna grać na internecie?
     
  14. pumaks

    pumaks Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    prosze o odpowidz????
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Możesz grać na Live'ie. Spróbuj nagrać pod LT 3.0, bo możesz je mieć.
    http://xboxforum.pl/artykuly-f31/[t...treme-lite-touch-3-0-a-120365.html#post942283

    Zrobię to za Moderatorów, mam nadzieję, że się nie obrazicie.
    Nie pisz postów pod postem, używaj opcji "edytuj".
     
Wczytywanie...

Poleć forum