1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy lt + ban kodeki do odtwarzania filmów

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez lukasknw, Kwiecień 23, 2013.

  1. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    witam jak w temacie mam bana a chciałem poogladac film i niestety nie moge jest jakas mozliwosc dogrania kodeków?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie ma innej niż online, chyba że rgh masz.

    Wysyłane z mojego MB525 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    aha dziekuje ,Temat do zamknięcia.
     
  5. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Przecież kodeki są w aktualizacji dasha . Wystarczy zgrać najnowszą aktualizację z pena ,no chyba że jak ma się bana to nie można
     
  6. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    918
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Z tego co mi wiadomo to któraś aktualizacja odbanowywała konsole albo same dyski już nie pamietam, też mi się zdaje że któryś dashboard posiadał kodeki ale mogę się myslić, jakiego masz dashboarda?? zaktualizuj do najnowszego i sprawdź.
     
  7. tranzystor82

    tranzystor82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2013
    Posty:
    76
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin, PL
    Nie ma kodekow w najnowszym dash-u laczy się i je pobiera ale z tego co widze to jest to w formie aplikacji - gry ktora mozna normalnie przeniesc z pena :D - bo chyba nawet tak robilem po dolozeniu dysku bo nie chcialo mi się pobierac a MP4 w HD dzialaja.

    Także przeniesienie powinno dac pozytywny rezultat.




    Sent from BlackBerry Bold 9900 Using Tapatalk
     
  8. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak nie ma kodeków jak ja mam a nigdy konsoli do neta nie podłączyłem tylko aktualizowałem z pena
     
  9. tranzystor82

    tranzystor82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2013
    Posty:
    76
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin, PL
    To odpal MP4 w HD :)

    Wysyłane z mojego BlackBerry Runtime for Android Apps za pomocą Tapatalk 2
     
  10. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    to było daaawno z odbanowaniem dysku :)

    nie można przenieść kodeków przez pendrive, wgraj najnowszego dasha a kodeki będą.
     
  11. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Tylko jeżeli masz RGH/JTAG
     
  12. tranzystor82

    tranzystor82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2013
    Posty:
    76
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin, PL
    hm kurcze a dlaczego jak ja aktualizowalem przez siec to kodekow nie bylo dooiero po zalogowaniu do uslugi pobral oczywiscie dash najnowszy.

    Pytam z ciekawosci

    Wysyłane z mojego BlackBerry Runtime for Android Apps za pomocą Tapatalk 2
     
  13. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    MP4 w HD mało jest filmów takich
     
  14. tranzystor82

    tranzystor82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2013
    Posty:
    76
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin, PL
    Ahaha tak serio ??? Yifi torrents wszysko w MP4 HD


    A tak z ciekawosci do full HD MP4 potrzebne jest Xbox Music and Videos i da się to skopiowac i przeniesc bez problemu także nie wiem w czym problem :p

    Sent from BlackBerry Bold 9900 Using Tapatalk
     
  15. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Xbox Music and Videos a co to jest? a na Yifi torrents sa same angielskie wersje zero polskich :)
     
  16. tranzystor82

    tranzystor82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2013
    Posty:
    76
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin, PL
    Wlasnie te kodeki w formie aplikacji po wgraniu tego pojawia się mozliwosc odtwarzania zawartosci MP4 HD oraz aac


    Dla waszej wiedzy dotyczy to kompersji od 3.0 do L4.1 @ profil simple gdyz profil HIGH jest nieobslugiwany przez konsole :D

    Sent from BlackBerry Bold 9900 Using Tapatalk
     
  17. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    a masz moze te kodeki ?link? bo nie umie znalesc i jak je wgrac?:)
     
  18. tranzystor82

    tranzystor82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2013
    Posty:
    76
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin, PL
    To poczekaj zaraz skopiuje od siebie i wystawie ci na dropie to wrzucisz na pena i przeniesiesz na konsole :p i zobaczysz czy ruszy.

    Sent from BlackBerry Bold 9900 Using Tapatalk
     
  19. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
  20. tranzystor82

    tranzystor82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2013
    Posty:
    76
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin, PL
    No tak tylko nie wiem jak to z pena wyciagnac Heheh bo przeciez to alokuje sobie miejsce i nie wiem czym tam się dostac

    Sent from BlackBerry Bold 9900 Using Tapatalk
     
  21. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    jakims moze buffalo party explorerem xboixa?
     
Wczytywanie...

Poleć forum