1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy ludzie...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RamiresNc, Czerwiec 28, 2010.

  1. RamiresNc

    RamiresNc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Jestem totalnym świerzakiem i nie znam się na konsolach.Mam zamaiar kupic XBOX 360 (Będę mieszakać w internacie i musze miec na czym grać).Dlatego mam pytania do "Weteranów" XBOX'a.Wcześniej grałem tylko na PC i laptopach.Tylko kilka razy miałem pada od XBOX'a i PS3'a w rękach.

    PROSZE ZATRZYMAĆ ŚMIECH NAPRAWDE MOJA WIEDZA JEST ZNIKOMA NA TEMAT XBOX'a.Użytkownicy śmiejąc się---Spływa to po mnie!

    1.Czy można podłaczyć XBOX'a pod laptopa kablem VGA?
    2.Jeżeli tak to czy odrazu pojawi się OBRAZ i DZWIĘK?
    3.Jeżeli nie to jak to nakonfigurować?
    4.Czy można podłaczyć pod XBOX 360 Głośniki na USB (Czy będą działać)?
    5.Jeżeli zainstaluje gre na dysku to muszę znowu wkładać płytę?
    6.Ile zajmuje gra na dysku?
    7.Czy mogę podłaczyć internet (Mam na myśli mobilny bezprzewodowy na USB)?
    8.Mam konto na GFWL(Takie Live na PC).Czy to konto będzie działało na XBOX'ie?
    9.Czy opłaca sie kupno dysku 20 GB czy lepiej kupic większi (Prosze podać jakie)?
    10.Ile ważą aktualizacje systemu oraz gier?
    11.Gdy wykupie XBOX LIVE na rok Jako Anglik będe mógł grać w wszystkie gry na LIVE (MW:2 B:BC2)?
    12.Ile mniej więcej koszyują DLC do gier?
    13.Czy można podłączyć XBOX'a pod monitor?

    To wszystko będe bardzo wdzięczny za odp...:shisha
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    1-4 - nie mozna. Jedynie pod TV, monitor lub laptopa z karta tv ale w tym wypadku obraz bedzie bardzo kiepski.
    5. tak
    6. zalezy od gry - 4-6,5GB
    7. nie
    8. nie
    9. najlepiej wiekszy, oryginalny lub przystosowany do pracy z xboxem.
    10. kilka MB
    11. tak
    12. 800-1200 MSP
     
  4. xbox360maniak

    xbox360maniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1.Nie można
    2.czytaj wyżej
    3.j/w
    4.Nie będzie tak działać
    5.Tak,płyta jest wymagana podczas uruchamiania gry,chyba ze masz XBR ale nie masz napewno
    6.zalezy od gry ale okolo 6,5-7gb
    7.Nie bezposrednio ale mozesz udostępnic to połaczenia jak masz do dyspozyji PC
    8.Nie
    9.Jeśli nie masz wogóle i kosztuje max 50-80 zl to sie oplaca
    10.Te aktualizacje sie nadpisuja wiec dodatkowego miejsca Ci nie bedą zajmować.
    11.Tak grasz we wszystko na live
    12.Nie wiem nie kupuje ich ;)
     
  5. RamiresNc

    RamiresNc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli mam laptopa podłaczonego do Interneru bezprzewowego Mobile to XBOX wychwyci ten sygnał?Czy trzeba jakis specialny ruter?NAPISZCIE.
     
  6. rako91

    rako91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grudziądz
    Trzeba dokupić specjalny adapter Wi-Fi do Xboxa ale jest to dosyć drogie
    16 lipca pojawi się nowy Xbox 360 z wbudowanym odbiornikiem Wi-Fi
     
  7. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    wystarczy że podłączysz xa kablem enthernet krosowanym do pc i odpowiednio wszystko skonfigurujesz to będzie działać
     
  8. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    nie bedzie działać bo tu chodzi o internet bezprzewodowy na USB typu orange czy plusa
     
  9. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Co do pytania 8. Koledzy wprowadzili Cię w błąd, konto GFWL to to samo co XBL i działa na obu platformach.
     
  10. xbox360maniak

    xbox360maniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co to ma za znaczenie? Jeśli ma ten internet podłączony do laptopa to kablem sieciowym rj45 po prostu udustępni to połączenie i odpowiednio ustawi xboxa i będzie działało
     
Wczytywanie...

Poleć forum