1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy Napęde wszedł w vendor mode

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez C.J198666, Listopad 23, 2011.

  1. C.J198666

    C.J198666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam coś pochrzaniłem podczas zczytywania klucza i teraz napęd liteon wisi w vendor mode jak z niego wyjść
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
  4. C.J198666

    C.J198666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    oki dzięki ale teraz mi go nie wykrywa
     
  5. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    masz klucz napędu?
    bo wyczyściłeś soft
     
  6. C.J198666

    C.J198666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie nie mam wlaśnie go chciałem zgrać ****
     
  7. C.J198666

    C.J198666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i co teraz jak go odzyskać
     
  8. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    No to jestes w ciemnej ***** ;/ teraz jedyny sposob na wyciagniecie klucza to rgh inaczej zostaje Ci konsola jedynie na ozdobe
     
  9. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    to jak Ty go chciałeś zgrać :O
    teraz musisz zabulić 100 zł żeby odczytali Ci klucz z nand

    w której zakładce to wszystko robiłeś DVDKey 32?
     
  10. C.J198666

    C.J198666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    normalnie przez probe kliknołem phat kay i zamiast najpierw wylączyć zasilanie i przyłożyć probe to odrazu kliknolem yes
     
  11. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    no dobra :) ale nic nie grzebałeś w zakładce MTK Flash 32?
     
  12. C.J198666

    C.J198666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie nic kompletnie nic zrobiłem to co napisałem i wyskoczyło driver in vendor mode a potem to co ty pisałeś
     
  13. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    dobra to chyba nie uwaliłeś napędu tylko Ci się klucz nie zgrał
    Musisz wszystko zrobić od początku.Wyłącz i włącz proba i od nowa rób wszystko według tutoriala.Metoda PMT HACK
     
  14. C.J198666

    C.J198666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no oki już to robiłem ale JF nie wykrywa mi napędu
     
  15. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    wcześniej wykrywał bez problemu?
    na pewno nic nie ruszałeś w zakładce MTK Flash 32 bo tam jedynie mógł Ci wejść w vendor mode
     
  16. C.J198666

    C.J198666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie nic powaga kliknelem phat kay wyskoczyło field i driver in vendor mode
     
  17. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    masz ustawiony ten sam port co wcześniej ? wyłącz i włącz program
     
  18. C.J198666

    C.J198666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    niby wszystko to samo co wczesniej i nic
     
  19. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    zresetuj kompa, podłącz napęd na nowo
     
  20. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Jesli nie bedzie ci widzialo napedu to go spaliles. Ja pierwszy naped tak spalilem.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  21. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    podepnij go pod xboxa i zobacz czy go faktycznie nie spaliłeś.
    jaki probe?
     
Wczytywanie...

Poleć forum