1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy !! Niema ani pliku dvd ani pliku iso :/ jak mam to nagrać ??? Pomocy !!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez goryl25, Lipiec 26, 2010.

  1. goryl25

    goryl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gościm
    Witam ! Mam taki problem : Otóż ściągnęłem z tego forum FABLE 2 i wypakowałem i niemam ani pliku dvd ani pliku iso ?? Mam tylko : plik001 i plik002 . plik001 ma 4,5 gb a plik002 ma 1 gb :( Jak mam z takiego czegoś zrobić plik iso ?? bo dvd to się robi w notatniku :) a ISO ?? POMOCY bo niechce mieć tyle czasu wywalonego w błoto :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    musisz te pliki scalić w jeden, TUTAJ masz poradnik jak to zrobić :)
     
  4. goryl25

    goryl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gościm
    Może jakiś inny poradnik ?? bo z tego nic nie rozumiem :( niby robie wszystko jak trzeba ale nie chce się zrobić ,
     
  5. ziomal432

    ziomal432 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. goryl25

    goryl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gościm
    Dobra już znalazłem na to sposób :D innym programikiem :D i już działa :)
     
  7. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Pobierz sobie z internetu program 7-zip. Zainstaluj.

    Potem dajesz prawym na pierwszym pliku nazwa_gry.001, 7-zip>wypakuj tutaj albo wypakuj do folderu.

    To prosta czynność.

    7-Zip

    Na stronie powyżej znajdziesz program.
     
Wczytywanie...

Poleć forum