1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy O co chodzi z aktualizacja kinecta?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gekonek, Czerwiec 24, 2011.

  1. gekonek

    gekonek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Własnie podłączyłem kinecta i gdy prbuję cś zrobić (czy grać) pokazuje się komunikat Korzystanie z technologii Kinect wymaga aktualizacji systemu.... Ale ja mam niby wgrany dashboard 2.0.13146.0 To przeciez chyba najnowszy Więc o co chodzi czemu nie moge grac, a tylko woła o aktualizację?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    To normalne.
    Możesz bez obawy aktualizować.
    Też tak miałem i wszystko działa... ;)

    Sent from my U20i using Tapatalk
     
  4. gekonek

    gekonek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale czemu aktualizować? To 2.0.13146.0 nie jest najnowszy? Jesli tak to jaki?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Bo aktualizuje się sterownik dla kinect
     
  6. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Twój kinect został wyprodukowany kilka miesięcy temu, więc skąd miałby wymagać nowszego dasha? :p
    Aktualizuje OFFLINE.
    Btw. Masz najnowszy.
    Pewnie coś sobie konfiguruje...
    Ja mam poprzedniego dasha i NIC mi nie zmieniło.
    Zrób, co Ci kinect każe, bo nie pograsz. ^^

    Sent from my U20i using Tapatalk
     
  7. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    kinect ma swoje update osobne, musi się wgrać żeby działać aktualizuj to będzie działać.
     
  8. gekonek

    gekonek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odetchnąłem z ulgą Tego nie wiedziałem że kinect ma własny update Tylko czy mozna go wgrac offline? jeśli tak to skąd go wziąść ? Ale i tak dzięki panowie
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    z oficjalnej strony microsft
     
  10. gekonek

    gekonek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki juz znalazłem
    Ps jestem na wielu forach i w sumie nigdy się nie spotkałem z taką miłą atmosferą jak tu Tutaj nie bluzga się na nowych tylko ludzie wykazują wyrozumiałość i faktycznie pomagają i to w dodatku w expresowym tempie :)
     
  11. gekonek

    gekonek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jednak chyba jeszcze skorzystam z waszej pomocy To co ściągłem z oficjalnej strony to jest cały dasboard A nie oddzielny update do kinecta To co mam znowu aktualizowac dasha? BO gdy wybieram Konfiguracja sensora Kinect, Jak i Rozwiązywanie problemów i potem aktualizacja oprogramowania to i tak pobieram tylko dasha dla konsoli
     
  12. gekonek

    gekonek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomoże ktoś? Jak mam zrobić update kinecta offline? mam nowy dash to co mi da ponowna aktualizacja Może tak być ze brak avatarów jest przyczyną moich problemów? czyli tego ze kinect woła o aktualizację?
     
  13. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A jak dajesz zaktualizuj, to co? Nie daje rady offline? Jest błąd?
     
  14. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Normalnie podłącz kinecta do konsoli, uruchom ją.
    Jak wyskoczy z aktualizacją, to daj OK.
    Konsola się zresetuje, przemieli aktualkę i tyle.
    Ps. Na wszelki wypadek wyciągnij kabel od neta :p
    Daj znać, czy próbowałeś już coś robić.

    Sent from my U20i using Tapatalk
     
  15. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Krok po kroku :
    wlaczasz konsole , podlaczasz kinect do portu, wylaczasz kabel z neta jesli chcesz zrobic to offline, wkladasz gre ktora dostales w zestawie (o ile dostales ) , aktualizujesz wszystko o co poprosi sensor , cieszysz sie gra.
    To nie bedzie nowy dash tylko stery kinectowe. Muszisz to zaktualizowac bo bez tego ani rusz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum