1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy PMT Hack!

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Patryk6252, Listopad 15, 2012.

  1. Patryk6252

    Patryk6252 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z którym , od tygodnia nie mogę się uporać. Zakupiłem probe V3. Podpinam do kompa wszystko pięknie wykrywa, krok po kroku robię jak trzeba.
    Wyskakuje okienko z zapisem klucza to ostatnie i kiszka. Blue screen i reset kompa. Czasami zdarzy się że , jak wyłączę zasilanie i włączę to też się tak dzieje.
    Już nie mam siły do dziadostwa , weźcie coś poradźcie. PMT HACK robiony na kompie. Da się to jakoś zrobić na laptopie Lenovo N500 , lub Acer Aspire 5738ZG?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. Patryk6252

    Patryk6252 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Myślisz że pójdzie pod dosflashem? Czy ta metoda jest podobna i nie jest groźna? . Podałbyś linka do sposobu?
    Mój napęd to Lite on 16D2S. Mam najnowszego dasha i nigdy nic nie ruszałem i nie wyciągałem klucza.
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Przenoszę temat do odpowiedniego działu.
     
  6. Patryk6252

    Patryk6252 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawdziłem dokładnie lapka , wyjąłem napęd i okazało się że ma złącze eSata. Czy na kabelku eSata->Sata laptop znajdzie napęd w Jungleflasherze i wyciągnę klucz i wgram LT.3.0? Na liście kompatybilnych chipsetów widnieje mój.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Pomocy PMT Hack!

    Dowiesz sie tylko sprawdzaac

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  8. Patryk6252

    Patryk6252 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra dzięki za kluczową wskazówkę w rozwiązaniu mojego problemu:tongue: Jutro kupię kabelek i coś zdziałam może. Jest jakaś szansa?
     
Wczytywanie...

Poleć forum