1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

POMOCY! potrzebna natychmiastowa pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zlewozmywak, Czerwiec 26, 2010.

  1. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
    PO przeczytaniu tego proszę nie kasować tematu-poszukałem nie ma na forum.

    Więc:
    Odpalam x'a(napęd benq przerobiony ixtreme 1.6) wkładam płyte, i po jakichs 2 sekundach pisze otwórz napęd. Błagam o pomoc. Jeszcze wczoraj na nim grałem. X'a mam nie cały tydzień prosze powiedzcie co robić!:(:(:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    naped padl a dokladnie laser. Trzeba wymienic najlepiej ale mozna sprobowac przeczyscic.
     
  4. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
    Ile kosztuje wymiana tego lasera?
    I jak wyczyscić(czym)
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    soczewke przeczyść izopropanolem i wacikiem do uszu :D
    jak nie masz to może byc np.denaturat jak nie pomoze to
    pozostaje kalibracja lasera lub jego wymiana ,ewentualnie cały napęd
     
  6. Kazio

    Kazio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem taki sam problem i taki sam ixtreme, ale sobie z tym poradziłem, może u ciebie też zadziała. Najpierw wkładałem oryginalną gre, po 2 min gry wyskakiwały mi 3 czerwone diody. kiedy odłączyłem od zasilania x'a, za chwile znów podłączyłem, to nadał nie działały gry pirackie, to wkładałem znow orygnalna gre, 1 min pograłem wyjąłem płyte i włożyłem pirata, i go znalazło. Potem znów wyskoczył mi rrod, ale kiedy na nowy odłączyłem i podłączyłem x'a do zasilacza to piraty chodziły, a rrod przestał wyskakiwać, dziwna sprawa ale wszystko działa do tej pory a było to jakieś 2 miesiące temu.
     
  7. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
    Facet w serwisie powiedział że od razu wymiana lasera(ew. pokombinuje coś z soczewką). Co to znaczy kalibracja lasera i jak to zrobić? Ile kosztuje wymiana lasera?
     
  8. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  9. codmistrz

    codmistrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Open Tray Error. Tyle w temacie
     
  10. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
    Kalibracja zadziała?No bo chyba całego napędu nie będe musiał wymieniać? Co najwyżej chyba laser
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tylko ze laser kosztuje tyle co naped :p
     
  12. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
    No a co z kalibracją?(facet w serwisie powiedział że napęd 180zł:( )

    Edit:
    Zauważyłem że czasami napęd tak jakby nie miał siły się wysunąć. Może coś z tym?
     
  13. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
    Sory że pisze post pod postem ale błagam_ HELP!!
    Jak mówiłem
    Zauważyłem że czasami napęd tak jakby nie miał siły się wysunąć. Może coś z tym?
     
Wczytywanie...

Poleć forum