1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy ! Problem z Fifa Street !!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mks5500, Lipiec 23, 2013.

  1. mks5500

    mks5500 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem wczoraj fife street 4 i chcialem zagrac sobie online wyskoczylo mi ze nie moge grac , poniewaz nie wpisalem kodu , ale jak mialem wpisac kod jak mi nic nie wyskoczylo zeby wpisac kod !!! Mam Golda ! HELP !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3221
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Online pass pewnie to jest.
    EA zniosło z gier passy więc pobierz go za free z XBL.
     
  4. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    jesteś pewny że to napewno wina kodu ? sam pobrałem pare dni temu tą fife i gram online i nie trzbe zadnych kodów. Przepisz tutaj co ci wyskakuje może to coś innego
     
  5. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    pobrałeś:
    -jako iso i wypaliłeś
    -z xbox live
    ??????
     
  6. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    kupiłem z torrentów:friendly_wink: a tak na serio to wypaliłem
     
  7. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    a ok ;D bo jakbyś kupił z liva automatycznie powinieneś mieć kod, ale że ty masz pirata i co za tym idzie nie posiadasz kodu (tak jak ja ;pp) i możesz grać online to autor tematu też nie powinien mieć kłopotu
     
Wczytywanie...

Poleć forum