1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

POMOCY ! problem z odpaleniem plyt.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ipkins, Styczeń 28, 2013.

  1. Ipkins

    Ipkins Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem z odpaleniem plyt na xbox wyskakuje blad plyta nie jest obslugiwana ;/ a czasem pisze zebym przetarl sciereczka . Nie wiem co sie dzieje niektore gry mi chodza a niektore nie. Gry nagrywam dobrze tak jak w poradnikach na forum :) przepuszczalem gry przez agbx360 i wszystko jest ok i takze sciagalem gry w roznych dojsc. Mam przerobionego Xboxa na LT3 i dasha 2.0.16202. Stracielm juz tyle plyt wiec prosze was pomozcie mi. Co to moze byc?

    Pozdrawiam i czekam na pomoc. ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. Ipkins

    Ipkins Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wlasnie mam zwykla nagrywarke w laptopie MATSHITA DVD-RAM UJ8B1AS ale plytki verbatim. czyli co nagrywarka ? a innego problemu nie ma? ale inne gry jak nagrywalem to chodza.
     
  5. KashtanPL

    KashtanPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płyty Verbatim nie są byle jakie. Może to coś z nagrywarką?
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    nie moze tylko napewno, nowe gry trzeba nagrywac ihasem zeby dzialaly bez problemow
     
  7. Ipkins

    Ipkins Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzieki za pomoc kupie nagrywarke ihas ;) ale UFC 3 to najnowsze mi smiga bez problemu :) jeszcze jedno pytanka mam do was aktualizowalem dasha 2.0.16202. przez pendrive i jak wyciagne go to nie mam avatarow ;/ ? co to moze byc .
     
Wczytywanie...

Poleć forum